Un nou nume pe piata din Romania in domeniul echipamentelor de manipulare a banilor si a sistemelor de pontaj!

BUCURESTI - 24 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, HoReCa, Retail

Live site

Vlamir își extinde portofoliul de produse începând cu anul 2014 cu un nou brand – SAFESCAN.
Safescan este liderul international pe piața soluțiilor de manipulare a banilor și de pontaj, ajutând companiile să lucreze mai sigur, mai înțelept și mult mai eficient.

Numarator si detector bancnote false Safescan 2250

Numarator si detector bancnote false Safescan 2250

 Safescan se extinde în diverse țări prin parteneri de distribuție selectați. Aceștia trebuie să poată livra cele mai bune servicii utilizatorilor produselor noastre. Vlamir este un astfel de partener și așteptăm cu nerabdare să servim piața din Romania cu ajutorul lor. 

Dick van Baarlen, Managing Director Safescan

Vlamir promovează pe piața din România produse recunoscute la nivel european, având o calitate excepțională și prețuri competitive. În plus, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii post-vânzare dedicate realizate prin specialiști instruiți și cu o deosebită atenție la detalii.

Vlamir își extinde portofoliul de produse începând cu ianuarie 2014 cu un nou brand – SAFESCAN.

Safescan este liderul international pe piața soluțiilor de manipulare a banilor și de pontaj, ajutând companiile să lucreze mai sigur, mai înțelept și mult mai eficient.

Compania dezvoltă constant noi produse de manipulare a banilor. Detectoare de bancnote false având un design inovator și unic cu detectare până la 6 puncte, numărătoare de monede și bancnote precum și o gamă completă de sertare de bani și accesorii. Echipamentele Safescan sunt 100% testate de diverse Bănci Centrale, fiind astfel 100% sigure când vine vorba de eficiență și recunoșterea falsurilor.

Safescan dezvoltă și sisteme inovative de pontaj cu cititoare de amprente și/sau  identificare prin radio frecvența, echipamente dedicate în mod special pentru companii mici și mijlocii. Bazându-se pe cererea pieții, aceste sisteme sunt ușor de instalat, ușor de utilizat, la un preț atractiv și includ programul de management Safescan.

”Safescan se extinde în diverse țări prin parteneri de distribuție selectați. Aceștia trebuie să poată livra cele mai bune servicii utilizatorilor produselor noastre. Vlamir este un astfel de partener și așteptăm cu nerabdare să servim piața din Romania cu ajutorul lor.” despre cooperarea cu Vlamir, Dick van Baarlen, Managing Director Safescan:

Dorim să prezentăm aceste produse pieții din Romania și pentru mai multe detalii vă așteptăm la showroom-ul nostru pentru a testa echipamentele și a vă demonstra calitatea lor.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.
Fiind prezenți pe piața românească încă din 1992, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și ne-am dezvoltat odata cu exigențele consumatorilor. De peste 21 de ani parteneriatele cu furnizorii nostri externi reprezinta cheia succesului nostru. Fiabilitatea și calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat să venim mereu in întâmpinarea clienților cu produse si solutii competitive, pe care își pot baza cu încredere afacerile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vlamir-impex-srl/un-nou-nume-pe-piata-din-romania-in-domeniul-echipamentelor-de-manipulare-a-banilor-si-a-sistemelor-de-pontaj