VLAMIR prezintă noile multifuncționale TASKalfa A3 color din familia KYOCERA

BUCURESTI - 4 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

VLAMIR anunță lansarea noii generații KYOCERA de echipamente multifuncționale care pun accent pe ușurința în utilizare și eficiență.Cele patru noi multifuncționale A3 – TASKalfa 3051ci, TASKalfa 3551ci, TASKalfa 4551ci și TASKalfa 5551ci au o calitate superioară a culorii, menită să asigure ca documentele dvs. vor ieși in evidență, și oferă funcții si caracteristici avansate pentru gestiunea fluxurilor de lucru.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
N
Noua serie Kyocera TASKalfa A3 color

Noua serie Kyocera TASKalfa A3 color

 Noua gamă de multifuncționale TASKalfa A3 color se concentrează foarte mult pe modul în care vor clienții să folosească produsele, astfel eficiența și ușurința în folosire au fost factorii cheie în proiectare.  

Bernhard Koll, Product Manager Kyocera Document Solutions Europe

Toate cele patru multifuncționale au un design user-friendly, sunt rapide, având timpul de încălzire de numai 4,5 secunde și viteze de la 30ppm până la 55ppm, scanare de 80ipm color ,  ceea ce înseamnă productivitate în mediu multi-utilizator.  Platforma KYOCERA HYPAS asigură integrarea facilă a echipamentelor  în  aplicații business cum ar fi Document Management Systems (DMS) și Enterprise Resource Planning (ERP). În plus, consola de operare de tip tabletă grafică include funcția  ”touch and swipe” similară cu cea a telefoanelor mobile, și 4 sloturi USB integrate care permit conectarea unor device-uri aditionale cum ar fi cititor de carduri pentru autentificare, tastatura USB sau un stick USB. Folosind  platforma KYOCERA HYPAS, pe echipamente pot fi instalate aplicații ce generează noi capabilități, cum este aplicația QUICKPRINT SMB, care poate imprima direct din consolă (fără acces la PC), documente stocate într-o arhivă electronică.

Au fost adoptate si cele mai recente standarde de securitate. Politica de parole poate fi definită si gestionată de catre administrator asigurându-se un nivel de securitate maxim.

Puneți-vă în valoare afacerea!

Imprimarea color profesională este esențială pentru companiile care vor sa iasă în evidență și prin impactul vizual al documentului tipărit. Având la dispoziție până la 6 tabele de culoare personalizabile, puteți imprima cu fidelitate culoarea dorită. Controller-ul optional FIERY cu care poate fi dotată această nouă familie de multifuncționale A3 TASKalfa, este capabil să redea cu acuitate maximă imaginile color, răspunzând celor mai pretențioase cerințe de marketing. Sistemul de alimentare cu hârtie și opțiunile de finisare ale echipamentelor, asigură o capacitate maximă de alimentare de 7.650 de coli de până la 300g/m2, funcții de pliere și broșurare, permite tipărirea neîntreruptă de volume mari pe medii diverse de imprmare cu dimensiuni de hârtie de la 140 x 182 mm până la 305 x 457 mm. Echipamentele pot tipări în format banner, pe suport cu dimensiunea maximă de 305mm x 1220mm.

Timpul maxim de funcționare este important deoarece orice scădere a disponibilității echipamentului are ca efect depășirea termenelor de predare a lucrărilor.  Din această cauză, timpul de inițializare a echipamentelor a fost redus, iar actualizările de firmware se fac rapid și facil. ”Partenerii nostri pot fi siguri că nu numai că am lucrat pentru a asigura o calitate ridicată  și stabilă a imagisticii color, dar am muncit mult și pentru a ne asigura ca echipamentul este simplu de întreținut” explică  Bernhard Koll, Product Manager Kyocera Document Solutions Europe.

Responsabilitatea față de mediu este întotdeauna o prioritate de top pentru Kyocera. Progrese remarcabile sunt marcate de noua serie de echipamente TASKalfa color privind  reducerea consumului de energie în funcționare și prin activarea modului ”sleep” au condus la o scădere drastică a consumului tipic de electricitate de până la 50%. În plus, toată seria de echipamente color este construită cu componente long-life și cilindri de 600.000 de pagini, reducând astfel costurile totale de utilizare, timpul de nefuncționare și cantitatea de deșeuri generate.

Koll adaugă: ”Noua gamă de multifuncționale TASKalfa A3 color se concentrează foarte mult pe modul în care vor clienții să folosească produsele, astfel eficiența și ușurința în folosire au fost factorii cheie în proiectare. De fapt, având 140 de îmbunătățiri față de seria predentă, cum ar fi opțiunea de scanare OCR încorporată care permite o conversie ușoară a documentelor scanate  în format PDF-searchable, am creat o soluție completă și intuitivă ce suportă fluxuri avansate de lucru. Acest set complex de caracteristici al noilor multifuncționale din familia KYOCERA ne permite sa îndeplinim cu succes cerințele clienților”.

Pentru mai multe detalii legate de aceste noi multifuncționale Kyocera TASKalfa A3 color VLAMIR vă stă cu plăcere la dispoziție fie pentru a fixa o întâlnire la sediul dvs. fie pentru a stabili o vizita în showroom-ul nostru. 

Kyocera este una dintre companiile lider in domeniul solutiilor de tiparire. Portofoliul sau cuprinde imprimante, multifunctionale si dispozitive de tiparit pentru formate mari, completat de solutii eficiente pentru gestionarea documentelor si servicii aferente. Kyocera furnizeaza produse inovative, construite pe baza unor componente ultra-durabile, ce ofera clientilor cel mai mic cost de utilizare precum si maximizarea productivitatii.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.
Fiind prezență pe piața românească încă din 1992,VLAMIR s-a adaptat constant cerințelor pieții și s-a dezvoltat odata cu exigențele consumatorilor.

De peste 21 de ani parteneriatul cu producătorul japonez KYOCERA este cheia succesului nostru. Fiabilitatea și calitatea produselor KYOCERA sunt recunoscute în toată lumea, iar acest lucru ne-a ajutat să venim în întâmpinarea clienților cu produse competitive, pe care își pot baza cu încredere afacerile.

O rețea de distribuitori și parteneri în continua dezvoltare asigura proactiv suportul tehnic al clienților la nivel național. Grupul de soluții MDS și partenerii VLAMIR din industria IT implementează aplicații specializate pentru managementul centralizat al documentelor , parcului de echipamente și consumabilelor.

În afară de soluții de tipărire și echipamente de printare și copiere, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou și consumabile reprezentând branduri de o calitate excepțională: CITIZEN, DESQ, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, RAPESCO și multe altele.