Vision Media Services a lansat www.saloaneiasi.ro

Iasi - 17 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Toate serviciile de infrumusetare din Iasi isi dau intalnire pe www.saloaneiasi.ro pentru ca tu sa poti alege ceea ce ti se potriveste, sa afli preturile si reducerile de la toate centrele de beauty din Iasi, sfaturi oferite de specialistii ieseni, propuneri saptamanale de tinute pe care sa le poti incerca chiar tu!

Vision Media Services a lansat www.saloaneiasi.ro

hair-style * make-up * manichiura * cosmetica * solar * masaj * sauna * fitness * modelare corporala * chirurgie estetica

De ce sa umbli din salon in salon pentru a afla noutatile cand ai totul aici, la timpul prezent?
Stim ca vrei sa economisesti timp, nu e deloc placut sa cauti pe nenumarate site-uri salonul cu serviciile preferate sau adecvate bugetului tau. Este mai usor sa dai un clik pe www.saloaneiasi.ro , decat sa strabati tot orasul si sa afli ofertele mai multor saloane.


Ai nevoie de informatii actualizate, la indemana ta despre locurile pe care le frecventezi, esti interesata sa descoperi ce este nou in materie de beauty: centre, saloane, tehnici, sfaturi, specialisti, preturi, reduceri, oferte.
Deasemenea, www.saloaneiasi.ro este o unealta folositoare si prestatorilor de servicii din acest domeniu. Te poti alatura www.saloaneiasi.ro pentru a-i prezenta clientului tot ceea ce cauta si trebuie sa stie despre salonul tau: gama de servicii, preturile, reducerile, ofertele promotionale, sfaturile specialistilor tai.
Stim ca si tu vrei sa economisesti timp, vrei sa ajunga la urechile clientilor, calitatea serviciilor tale printr-o modalitate eficienta! Iar cand toti cei interesati de beauty sunt pe www.saloaneiasi.ro, trebuie sa fii si tu aici.
www.saloaneiasi.ro este unicat prin prezentare, portalul fiind o contopire a sistemului clasic de publicitate cu un continut editorial, prezentat sub forma de revista de beauty online.

S-au alaturat acestui proiect:
Casa de moda Nelmar, Casa de moda Laura Olteanu - Bucuresti, Luciana Sasu - make-up artist, Silhouette - Centru de slabit si infrumusetare, Revista Iasul Monden, Sapte TV


Si-au exprimat opinia despre acest produs online:
Mihaela Popa - senator PD-L - Iasi
Inna - artist
Valentina Balasa - artist
Ligia Grozdan - lector Universitatea de Arte Iasi, Academia Show

Pentru ca timpul tau este pretios alege un cocktail de frumusete: ww.saloaneiasi.ro

Despre VMS Media Management SRL

www.saloaneiasi.ro este un produs realizat si intretinut de Vision Media Services
Florin Stoica

Project manager

0749.352.402
florin.stoica@visionmedia.info
office@saloaneiasi.ro
office@saloaneiasi.ro