vnuri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vnuri

 • vnuri. .

  vnuri

  Bucuresti - 2 martie 2021

  Comunicat de Budureasca SRL

  Cu ocazia împlinirii de către Virgil Ianțu a vârstei de 50 de ani - Budureasca i-a pregătit o surpriză de proporții: un baric de 225 l care conține propriul lui vin, un asamblaj excepțional din 5 soiuri de struguri negri, creat în mod speci ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: virgil iantu , budureasca , vnuri , butoi de vin

  Vezi toate comunicatele de presa despre vnuri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vnuri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vnuri. Informatiile despre vnuri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vnuri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vnuri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.