4 milioane de romani sunt mai aproape de visele lor! Connex a atins cifra record de 4 milioane de clienti

BUCURESTI - 9 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Connex, liderul pietei de telecomunicatii din Romania, a atins astazi cifra de 4 milioane de clienti.

“Connex le multumeste celor 4 milioane de romani care au ales serviciile noastre. Aceasta realizare recenta demonstreaza nu numai succesul strategiei noastre de piata, dar si nevoia crescuta a oamenilor pentru servicii de comunicatii de calitate si la preturi acceptabile, precum si preocuparea noastra pentru satisfactia clientilor” a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO al Connex.

Pentru a marca atingerea cifrei de 4 milioane de clienti, Connex a lansat o campanie speciala ce si-a propus sa rasplateasca loialitatea acestora.

Abonatii Connex vor primi 10 puncte de loialitate lunar, pentru fiecare an petrecut in reteaua Connex. De exemplu, cei care au fost clienti Connex de la lansarea companiei vor beneficia de 70 de puncte de fidelitate in fiecare luna.

Utilizatorii serviciului Cartela Connex sunt rasplatiti, in fiecare an, cu un bonus aniversar de 4 USD, in luna in care implinesc un nou an in reteaua Connex.

Despre Vodafone România

Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/4-milioane-de-romani-sunt-mai-aproape-de-visele-lorconnex-a-atins-cifra-record-de-4-milioane-de-clienti