Acces usor si rapid la e-mail pe telefonul mobil cu noua solutie: Vodafone E-mail Plus

BUCURESTI - 1 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Clientii business au la dispozitie o noua solutie pentru acces instant la e-mail pe telefonul mobil, usor de instalat si de utilizat.
Vodafone E-mail Plus ofera clientilor o solutie de e-mail in timp real, la un tarif lunar foarte avantajos: 6 Euro / luna si trafic inclus de 200 MB.
Solutie disponibila pe o gama larga de telefoane mobile, incluzand Vodafone 1230, Nokia E71, Nokia 6730, Nokia E75, Samsung C6625, pe care clientii Vodafone le pot achizitiona la preturi promotionale.

Vodafone Romania anunta lansarea unei noi solutii de e-mail mobil, Vodafone E-mail Plus. Destinata in principal clientilor business, companii si birouri medii si mici, noua solutie ofera acces rapid si usor la e-mail pe telefonul mobil si cea mai buna experienta de utilizare, la un tarif foarte accesibil.

Cu Vodafone E-mail Plus, utilizatorii pot accesa atat contul de e-mail al companiei, cat si contul personal de Gmail, Hotmail sau Yahoo. Vodafone E-mail Plus ofera avantajele tehnologiei push e-mail, mesajele din Inbox fiind trimise automat, in timp real, pe telefonul mobil, fara a fi nevoie de sincronizare prealabila cu computerul. In plus, noua solutie este usor de configurat pe telefonul mobil si nu necesita un server de e-mail sau alte investitii suplimentare in infrastructura.

„Vodafone E-mail Plus intregeste portofoliul nostru de servicii de push e-mail, cu o solutie dedicata companiilor si birourilor medii si mici. Cu Vodafone E-mail Plus, clientii isi pot accesa cu usurinta e-mailul, agenda si calendarul si se pot conecta la Internet, oriunde si oricand, direct de pe telefonul mobil, la un tarif foarte accesibil. Noua solutie ofera un plus de flexibilitate clientilor nostri care pot beneficia de noul serviciu pe o gama extinsa de telefoane mobile”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

Vodafone E-mail Plus este compatibila cu o gama larga de telefoane mobile, cu sisteme de operare Symbian si Windows Mobile. Clientii Vodafone pot utiliza noua solutie pe modele precum Vodafone 1230, Nokia E71, Nokia 6730 – telefon disponibil exclusiv in oferta Vodafone, Nokia E75, Samsung C6625.

Vodafone E-mail Plus este disponibila clientilor la un tarif lunar de 6 Euro (fara TVA), ce include 200 MB trafic de date national – 100 MB pentru e-mail si 100 MB pentru navigare pe Internet. Traficul suplimentar este taxat cu 0,2 Euro / MB.

Promotional, pana la 31 decembrie 2009, clientii care activeaza solutia Vodafone E-mail Plus impreuna cu un abonament de voce din oferta Vodafone, beneficiaza de preturi speciale pentru 5 modele de telefoane mobile compatibile cu noul serviciu: Nokia 6730, incepand de la 99 Euro, Vodafone 1230, incepand de la 19 Euro, Nokia E71, incepand de la 139 Euro, Samsung C6625, incepand de la 99 Euro si Nokia E75, incepand de la 239 Euro.

Clientii Vodafone pot activa noua solutie Vodafone E-mail Plus incepand de astazi, in toate magazinele Vodafone din tara, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin Magazinul Online Vodafone.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/acces-usor-si-rapid-la-e-mail-pe-telefonul-mobil-cu-noua-solutie-vodafone-e-mail-plus