Cartela Connex – noul serviciu pre-platit pe piata romaneasca a comunicatiilor mobile

BUCURESTI - 14 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Connex are placerea sa anunte lansarea Cartelei Connex, cel mai avantajos si flexibil serviciu pre-platit de pe piata romaneasca a comunicatiilor mobile.

Cartela Connex – noul serviciu pre-platit pe piata romaneasca a comunicatiilor mobile

“La scurt timp dupa lansarea noului portolofiu de servicii pe baza de abonament, conceput sa corespunda stilului de viata al consumatorilor zilelor noastre, Connex vine acum in intampinarea necesitatilor utilizatorilor de cartele pre-platite. Noul serviciu pre-platit oferit de Connex este special conceput pentru a-i ajuta pe oameni sa comunice mai usor si cu costuri mai mici pentru optiunile pe care si le doresc in mod special. Cartela Connex ofera beneficii specifice fiecarui segment de clienti, in functie de stilul lor de viata si de necesitatile lor de comunicare. In plus, Cartela Connex ofera cele mai competitive tarife de pe piata romaneasca a comunicatiilor mobile. Prin lansarea noului nostru serviciu pre-platit si a noului pachet de abonamente, Connex se angajeaza, inca o data, sa ofere oamenilor servicii de comunicatii care ii pot ajuta sa isi construiasca viitorul” a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO al Connex.

Cartela Connex ofera cea mai mare perioada de valabilitate initiala a creditului, de 4 luni, si o perioada de gratie de 10 luni. Clientii Connex au posibilitatea de a opta, in functie de necesitatile specifice, pentru unul dintre cele patru planuri tarifare disponibile pentru Cartela Connex: Standard, Ore favorite, Numere Favorite si Simplu.

Toate planurile tarifare ofera utilizatorului posibilitatea de a alege cel putin un numar favorit, din orice retea nationala. Cartela Connex aduce clientilor nostri o varietate de beneficii, cum sunt:

•Tarife reduse cu 50% pentru apelurile catre numerele favorite alese;
•Tarife reduse cu 50% pentru apelurile efectuate seara si in weekend, cu planul tarifar Ore Favorite;
•Acelasi tarif pentru apelurile catre retelele Connex si Romtelecom;
•Cel mai scazut tarif de pe piata, de numai 10 centi/minut, pentru apelurile catre numarul favorit din retelele Connex si Romtelecom, cu planul tarifar Standard;
•Tarif unic, indiferent de ora sau retea, cu planul tarifar Simplu;
•Tarif de 5 centi/SMS pentru mesajele scrise trimise catre numerele favorite.

Cartela Connex ofera cea mai avantajoasa solutie de reincarcare de pe piata, cu valori cuprinse intre 4 USD si 50 USD (precum si valoarea de USD 100), si permite cumularea perioadei de valabilitate ramase, la momentul reincarcarii.

Cu Cartela Connex, clientii nostri beneficiaza de o oferta completa de bonusuri:
•Bonus aniversar de 4 USD la implinirea fiecarui an in retea;
•Bonus la fiecare incarcare, intre 3% si 20% din valoarea incarcata;
•Bonus de fidelitate la fiecare 6 luni;
•Bonus pentru apelurile primite.

Cartela Connex inlocuieste de pe piata cartelele Connex Go! si Kamarad si este disponibila atat pentru noii clienti, cat si pentru cei existenti.


Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, cu 3.672.138 de clienti, la data de 31 martie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.
Lidia Solomon
Phone: +4021 302 1000
Fax: +4021 302 1460


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/cartela-connex-noul-serviciupre-platit-pe-piata-romaneasca-a-comunicatiilor-mobile