Clientii Vodafone Romania pot participa la campania „Fa un copil fericit!” pana la 31 decembrie 2006

BUCURESTI - 20 decembrie 2006

Comunicat tip General in Industrie

Clientii Vodafone Romania pot participa la campania „Fa un copil fericit!”, in sprijinul copiilor defavorizati, pana la data de 31 decembrie 2006.

Clientii  Vodafone Romania pot participa la campania „Fa un copil fericit!” pana la 31 decembrie 2006

Fiecare abonat sau utilizator al cartelei Vodafone poate trimite cate un SMS gratuit, la numarul 244. Pentru fiecare mesaj primit de la clientii sai, Vodafone Romania va dona un dolar pentru diverse programe ce vin in sprijinul copiilor defavorizati.
Vodafone Romania a initiat campania „Fa un copil fericit” pentru a facilita implicarea clientilor sai in sustinerea unei cauze sociale importante.
„Dorim ca toti clientii Vodafone sa aiba posibilitatea sa contribuie la aceasta campanie, prin simpla trimitere gratuita a unui mesaj. Credem ca fiecare om simte nevoia sa faca o fapta buna, mai ales in preajma Craciunului si a noului an. Este un act de responsabilitate, iar pentru Vodafone este foarte important sa isi implice clientii, fie si intr-un mod simbolic, in sustinerea cauzelor sociale”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Suma colectata si programele ce vor fi finantate urmeaza sa fie anuntate in cursul lunii ianuarie

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191.6 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/clientii-vodafone-romania-pot-participa-la-campania-fa-un-copil-fericit-pana-la-31-decembrie-2006