Connex deschide al cincilea magazin propriu in Bucuresti

BUCURESTI - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Incepand de astazi, bucurestenii au la dispozitie un nou magazin Connex, in complexul City Mall din soseaua Oltenitei.

Connex deschide al cincilea magazin propriu in Bucuresti

“Suntem incantati sa oferim produsele si serviciile noastre bucurestenilor intr-un nou magazin, al cincilea din capitala. Noul magazin va oferi intreaga gama de produse si servicii Connex, precum si solutiile de comunicatii pentru companii. Vom continua sa venim cat mai aproape de clientii nostri, prin extinderea retelei de magazine Connex in intreaga tara”, a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO, Connex.
In noul magazin Connex, clientii pot achizitiona noile servicii 3G lansate de Connex anul acesta (video telefonie, Mobile Connect Card si 3G MultiOffice), precum si o gama variata de telefoane 3G (Nokia 6680, SonyEricsson Z800, SonyEricsson K600i, Motorola V975 si Motorola E1000).
De asemenea, incepand cu luna septembrie, magazinele Connex comercializeaza telefoanele Philips - Philips160, Philips 162 si Philips 655, care se adauga ofertei de telefoane Nokia, SonyEricsson, Motorola, Samsung, Siemens, Sagem si Panasonic.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.250.621 de clienti, la data de 30 iunie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
302 1000
lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-deschide-al-cincilea-magazin-propriu-in-bucuresti