Connex lanseaza 3G!

BUCURESTI - 15 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Cea mai noua tehnologie de telecomunicatii aduce video telefonie, Internet rapid si convorbiri telefonice mai avantajoase

•Connex marcheaza cea de-a opta sa aniversare prin lansarea 3G
•Connex prezinta demonstratii de video telefonie si televiziune in direct pe telefonul mobil, in opt orase din tara si international
•Promotiile de lansare ofera pachete de apeluri video, Internet rapid, convorbiri telefonice la tarife mai avantajoase si 33% reducere la telefoanele 3G

Connex lanseaza 3G!

Connex, liderul pietei de telefonie mobila si prima retea de servicii video mobile din Romania, anunta lansarea serviciilor 3G in Romania, incepand cu data de 25 aprilie 2005. Servicile 3G vor fi disponibile in opt orase (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti) si pe DN1, intre Bucuresti si Brasov.
“Suntem mandri sa fim primul operator care aduce serviciile 3G in Romania, opt ani dupa ce am introdus serviciile GSM. Credem ca Romania are nevoie de acces la cea mai buna tehnologie si la cea mai noua generatie de servicii. Suntem increzatori in viitorul promitator al tarii si in dezvoltarea sa continua. Stim ca romanii doresc sa beneficieze de cea mai buna tehnologie si de cele mai bune servicii. Astazi, le oferim toate acestea, prin 3G”, a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO la Connex.
“Serviciile 3G oferite de Connex vor aduce o experienta extraordinara, prin lumea comunicatiilor video mobile. Utilizatorii romani au acum trei motive intemeiate sa aleaga 3G: experienta unica a apelului video, Internetul mobil rapid si convorbirile telefonice mai avantajoase. Ne bucuram ca putem oferi romanilor viitorul, astazi”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer la Connex.
Connex 3G este o retea de mare capacitate care asigura utilizatorilor Connex acces la o gama larga de servicii noi. In plus fata de video telefonie, acestia se pot bucura de televiziune in direct pe telefonul mobil, precum si de un portofoliu bogat de continut nou. Descarcarea de clipuri muzicale, prezentari de filme, video clipuri, tonuri de apel, precum si alt continut de divertisment, vor fi disponibile pentru utilizatorii nostri.

Companiile vor putea beneficia, de asemenea, de serviciile 3G, apelurile video oferind suport pentru un numar foarte mare de aplicatii destinate oamenilor de afaceri aflati in miscare. In plus, prin intermediul cardului Mobile Connect, abonatii Connex 3G vor avea acces mai rapid si mai usor la Internet, Intranet si la contul de email al companiei, la viteze de pana la 384 kbps.
Ofertele promotionale de lansare combina apeluri video, Internet rapid si servicii de voce mai avantajoase, intr-un singur pachet atractiv. Promotia de lansare include si reduceri de pana la 33% pentru telefoanele 3G.
Connex va prezenta astazi demonstratii ale noilor servicii 3G in conferinte de presa organizate simultan in cele opt orase cu acoperire 3G din Romania. Demonstratii ale serviciilor 3G sunt prezentate, incepand de astazi, la magazinele Connex, precum si in cadrul CERF, la standul Connex, in perioada 20 - 24 aprilie 2005.


Despre Vodafone România

Connex este prima retea de servicii video mobile din Romania, cu 4.910.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-lanseaza-3g