Connex lanseaza Connex Campus – un program special pentru elevi si studenti

BUCURESTI - 1 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Connex lanseaza programul Connex Campus, un program special conceput pentru a-i ajuta pe elevi si studenti sa comunice mai usor.

Connex lanseaza Connex Campus – un program special pentru elevi si studenti

“Programul Connex Campus ofera o serie de beneficii cu ajutorul carora tinerii pot sa comunice mai usor. Connex Campus aduce cel mai mic tarif SMS de pe piata, de numai 3 centi, si un plan tarifar avantajos, cu minute incluse. Prin acest program dorim sa fim alaturi de tinerii din Romania si sa-i sprijinim sa-si puna in aplicare planurile de viitor, punandu-le la dispozitie un pachet de servicii de telecomunicatii la tarife accesibile”, a spus Ted Lattimore, Presedinte si COO al Connex.

Programul Connex Campus este disponibil pentru elevii de peste 14 ani si pentru studenti, utilizatori ai serviciilor Connex pe baza de abonament sau ai Cartelei Connex, atat clienti existenti, cat si noi utilizatori.

Cu un abonament de numai 5 USD/ luna, tinerii care se inscriu in programul Connex Campus vor beneficia de 50 de minute gratuite lunar, catre orice retea nationala. Oferta este valabila pentru planul tarifar Ore Favorite. Pentru utilizatorii de Cartele Connex, programul ofera un bonus de 1 USD, la inscrierea in program. Atat utilizatorii Cartelei Connex, cat si abonatii Connex, vor putea sa transmita SMS-uri in retea la tariful special de 3 centi / mesaj.

Pentru a se inscrie in programul Connex Campus, elevii si studentii trebuie sa completeze o cerere, disponibila atat pe site-ul Connex, la adresa www.connex.ro/campus, cat si in punctele de vanzare Connex. Cererea poate fi expediata direct de pe Internet sau prin fax, la numarul 302 1300.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, cu 3.672.138 de clienti, la data de 31 martie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.
Lidia Solomon
Phone: +4021 302 1000
Fax: +4021 302 1460


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-lanseaza-connex-campus-un-program-special-pentru-elevi-si-studenti