Connex si Vodafone – „Impreuna” in cea mai mare comunitate mobila din lume •„Vodafone Family”- prima oferta Vodafone lansata pe piata romaneasca, sustine angajamentele facute prin campania „Impreuna”

BUCURESTI - 31 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Connex si Vodafone au placerea sa anunte lansarea campaniei „Impreuna”, prima etapa a introducerii brand-ului Vodafone in Romania.

Connex si Vodafone – „Impreuna” in cea mai mare  comunitate mobila din lume  •„Vodafone Family”- prima oferta Vodafone lansata pe piata romaneasca, sustine angajamentele facute prin campania „Impreuna”

“Anul acesta, Connex a devenit parte a Vodafone, iar multi romani si-au exprimat entuziasmul fata de integrarea in cea mai mare comunitate mobila din lume. Acum, Connex si Vodafone isi unesc fortele si suntem increzatori ca aceasta combinatie unica va avea succes si va aduce mai multe beneficii pietei din Romania”, a spus Ted Lattimore, Presedinte si Chief Operating Officer, Connex.
“Din acest moment, Connex si Vodafone sunt “Impreuna” intr-o campanie care imbina ambitia, pasiunea si optimismul celor doua brand-uri de varf. “Impreuna” suntem mai puternici si vom imbogati vietile clientilor nostri, datorita fortei unice a liderului mondial al comunicatiilor mobile. “Impreuna” vom continua sa fim alaturi de romani si de aspiratiile lor, sa sprijinim comunitatea si oamenii din jurul nostru si sa contribuim la dezvoltarea unor noi oportunitati interesante pe aceasta piata”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex.
Campania “Impreuna” va rula pe canalele de televiziune si in presa scrisa incepand de astazi.
Odata cu noua campanie “Impreuna”, Connex lanseaza Vodafone Family, prima oferta Vodafone care vine sa sustina angajamentele facute de Connex si Vodafone in Romania.
Vodafone Family este o noua oferta de abonament pentru familii, care permite apeluri de voce gratuite, de pana la 500 de minute, in grupuri familiale de doi pana la sase membri.
Pachetul este disponibil pentru vanzare in doua variante: Vodafone Family 200, un abonament cu 200 de minute gratuite incluse (15 USD/luna), si Vodafone Family 500, un abonament cu 500 de minute gratuite incluse (25 USD/luna). Ambele pachete includ doua SIM-uri gratuite si ofera avantajul unei singure facturi administrate de unul din membrii familiei.
Tariful de abonament al fiecarui SIM aditional, pentru alti membri ai familiei, este de 3 USD pe luna. Oferta Vodafone Family este disponibila alaturi de o gama variata de telefoane la preturi speciale*.
Campania publicitara pentru Vodafone Family va incepe luni si va rula in tandem cu cea pentru platforma “Impreuna”.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.250.621 de clienti, la data de 30 iunie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
302 1000
lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-si-vodafone-impreuna-in-cea-mai-mare-comunitate-mobila-din-lumeovodafone-family-prima-oferta-vodafone-lansata-pe-piata-romaneasca-sustine-angajamentele-facute-prin-campania-impreuna