Connex Vodafone lanseaza o oferta compensatoare pentru locuitorii satelor din Buzau deconectati de la serviciile Romtelecom

BUCURESTI - 7 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pentru a asigura servicii de telefonie locuitorilor satelor Zoresti si Ciobanoaia, din judetul Buzau, care au fost deconectati de la serviciile Romtelecom, Connex Vodafone anunta lansarea unei oferte compensatoare. Oferta Connex Vodafone aduce localnicilor din cele doua sate tarife cel putin la fel de avantajoase fata de cele de care au beneficiat pana acum.

Connex Vodafone lanseaza o oferta compensatoare pentru locuitorii satelor din Buzau deconectati de la serviciile Romtelecom

Incepand de astazi, persoanele deconectate de la serviciile de telefonie pot beneficia de abonamentele Connex Vodafone de 4 USD si 7 USD / luna, la care se aplica o reducere de 50%, valabila pentru perioada incheierii contractului. Tariful este de 1 cent / minut pentru convorbirile efectuate intre 10 seara si 10 dimineata, pana la o suta de minute lunar, in reteaua Connex Vodafone. Aceasta oferta este insotita de telefoane mobile la preturi avantajoase. Clientii pot semna contracte pentru un an sau pentru doi ani, la alegere. De asemenea, ei au la dispozitie si serviciul preplatit Cartela Connex.
Precizam ca echipamentele instalate de Romtelecom pe frecventa 3G alocata Connex Vodafone, in localitatile din judetul Buzau, au produs interferente ce au impiedicat dezvoltarea retelei noastre 3G. Intrucat utilizarea partajata a spectrului nu este posibila, din motive tehnice, Connex Vodafone a decis sa asigure continuitatea serviciilor de comunicatii in aceasta zona, printr-o oferta compensatoare.
Connex Vodafone are dreptul de utilizare in exclusivitate, la nivel national, a spectrului alocat prin licenta 3G. Licenta a fost castigata in urma licitatiei publice organizate de MCTI, in anul 2005. Suma totala pe care Connex Vodafone o plateste statului roman pentru utilizarea licentei 3G este de 35 de milioane USD.
La data de 25 aprilie 2005, Connex Vodafone a lansat comercial serviciile 3G in Romania, iar acum ofera aceste servicii in 15 orase. Extinderea acoperirii retelei 3G este una dintre prioritatile de business ale acestui an, orasul Buzau urmand sa beneficieze de servicii 3G de la sfarsitul lunii martie, 2006.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
PublicRelations_ro@vodafone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/connex-vodafone-lanseaza-o-oferta-compensatoare-pentru-locuitorii-satelor-din-buzau-deconectati-de-la-serviciile-romtelecom