Continut cu Ronaldinho, exclusiv pentru utilizatorii Vodafone live!, pe telefoane Sony Ericsson

BUCURESTI - 21 august 2006

Comunicat tip General in IT&C

Utilizatorii Vodafone live! au acum ocazia sa descarce imagini, mesaje video de intampinare si walpapere cu celebrul fotbalist Ronaldinho, in exclusivitate pe telefoanele Sony Ericsson V630i, model exclusiv Vodafone si Sony Ericsson K310i, acum disponibil in magazinele Vodafone la un pret exclusiv.

Cele doua modele de telefoane Vodafone live! sunt lansate acum in premiera de Vodafone pe piata romaneasca, ele putand fi achizitionate din reteaua de magazine Vodafone si a partenerilor Vodafone, la preturi speciale.
Telefonul Vodafone live! 3G Sony Ericsson V630i permite vizualizarea in conditii optime a videoclipurilor muzicale sau sportive complete. Echipat cu o camera digitala de 2 megapixeli, Sony Ericsson V630i ofera posibilitatea realizarii unor fotografii de calitate superioara, care pot fi apoi trimise prin MMS, e-mail sau Bluetooth. Telefonul este disponibil la pretul de 189 USD (fara TVA), cu un abonament Vodafone pe 2 ani de zile.
Telefonul Vodafone live! Sony Ericsson K310i permite redarea melodiilor in format mp3 la o calitate a sunetului deosebita, oferind si posibilitatea descarcarii celor mai noi hituri din portalul Vodafone live!. De asemenea, utilizatorii pot descarca din Vodafone live! jocuri 3D deosebit de variate si se pot bucura de experienta acestora la maximum, pe telefonul mobil Sony Ericsson K310i. Telefonul este disponibil la pretul exclusiv de 49 USD (fara TVA), impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani de zile.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Vodafone Romania
Public Relations
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/continut-cu-ronaldinho-exclusiv-pentru-utilizatorii-vodafone-live-pe-telefoane-sony-ericsson