De acum, factura electronica emisa de Vodafone Romania are valoare fiscala pentru clientii persoane juridice

BUCURESTI - 31 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Factura Vodafone in format electronic poarta semnatura electronica si poate fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.
Peste 200.000 de clienti au optat pana acum pentru factura Vodafone in format electronic, contribuind la economisirea a 3 tone de hartie, lunar.

De acum, factura electronica emisa de Vodafone Romania are valoare fiscala pentru clientii persoane juridice


Vodafone Romania anunta extinderea functionalitatilor facturii electronice pentru clientii de business. De acum, factura emisa de Vodafone Romania in format electronic poarta semnatura electronica, putand fi inregistrata in contabilitatea clientilor persoane juridice.

„Valoarea fiscala a facturii electronice este o functionalitate importanta pentru clientii persoane juridice, care ii ajuta sa economiseasca timp si sa-si gestioneze mai usor platile, in fiecare luna. Pe langa avantajele pe care le aduce clientilor nostri, aceasta initiativa sustine activitatea noastra de responsabilitate corporativa, pentru un mediu mai sanatos. Pana in prezent, peste 200.000 de clienti au ales factura electronica, contribuind astfel in fiecare luna, la economisirea a 3 tone de hartie si la salvarea a 72 de copaci maturi”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a accesa factura in format electronic, in locul facturii tiparite trimise prin posta, din septembrie 2008. Pentru a beneficia de factura electronica, clientii Vodafone pot accesa contul MyVodafone, sectiunea „Contul meu” (Contul meu – Facturi, plati si reincarcari – Sumar factura – Vreau factura electronica).

Clientii Vodafone pot accesa factura electronica direct in contul MyVodafone sau pot opta sa o primeasca pe email. Astfel, utilizatorii pot vizualiza factura, in mod securizat, oricand doresc si de oriunde au acces la Internet, eliminand riscul de a nu primi factura la timp. In plus, in contul MyVodafone, utilizatorii pot alege sa primeasca alerte pe email sau SMS la emiterea facturii sau la data scadenta.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Silviu Nicolescu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/de-acum-factura-electronica-emisa-de-vodafone-romania-are-valoare-fiscala-pentru-clientii-persoane-juridice