De Sarbatori, Noi oferte de Internet mobil, pentru laptop si telefon, pentru clientii Vodafone

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Promotional, Vodafone pune la dispozitia clientilor un nou pachet de Internet Mobil Nelimitat de mare viteza, la 7,99 Euro / luna (TVA inclus).
Special de sarbatori, la alegerea oricarui abonament Internet Nelimitat, clientii primesc 100 de SMS-uri gratuite in retea, in fiecare luna, si antivirusul BitDefender gratuit, timp de 3 luni.
Vodafone extinde oferta de laptop-uri cu un nou model: Acer Aspire One D250, disponibil incepand de la 99 Euro (cu TVA), impreuna cu un pachet special Vodafone Internet Nelimitat, pe 2 ani
Noi optiuni de email si Internet pe telefonul mobil.

In apropierea sarbatorilor, Vodafone Romania anunta noi oferte de Internet mobil, care aduc clientilor mai multe beneficii si tarife mai avantajoase pentru acces la Internet de pe laptop sau computer, precum si de pe telefonul mobil.

Promotional, utilizatorii au la dispozitie un nou pachet de Internet mobil in banda larga, Internet Nelimitat Standard, la un tarif foarte accesibil, de 7,99 Euro /luna (TVA inclus). Cu noul abonament, clientii beneficiaza de viteze de pana la 3,6 Mbps pentru acces la Internet de pe computer, pentru un trafic initial de 1 GB. Traficul care depaseste aceasta valoare nu se taxeaza suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps pentru download si de 64 kbps pentru upload.

Oferta Vodafone de Internet Mobil cuprinde o gama variata de abonamente, care ofera utilizatorilor si viteze de download de pana la 7,2 Mbps sau 21,6 Mbps, precum si de upload intre 384 kbps si 5,7 Mbps.

In plus, special de sarbatori, la activarea oricarui abonament Internet Nelimitat de la Vodafone, clientii primesc 100 de SMS-uri gratuite in retea, in fiecare luna, pe care le pot trimite chiar de pe computer. De asemenea, noii clienti ai serviciilor de Internet mobil pot utiliza gratuit, timp de 3 luni, antivirusul BitDefender.

Incepand de marti, 8 decembrie, clientii Vodafone pot achizitiona un nou model de laptop: Acer Aspire One D250, disponibil cu preturi de la 99 Euro (cu TVA), impreuna cu un pachet special Vodafone Internet Nelimitat, pe 2 ani. Acer Aspire One D250 imbina caracteristicile performante (noul sistem de operare Windows 7 si modem incorporat 3G) cu stilul atragator (design modern si ultraportabilitate). Noul netbook va putea fi achizitionat prin magazinul online Vodafone (www.vodafone.ro) sau din orice magazin Vodafone si al partenerilor.

Clientii Vodafone, atat abonati cat si utilizatori ai Cartelei Vodafone, au acum la dispozitie doua oferte mai avantajoase pentru acces la Internet, email si comunitatile online preferate, de pe telefonul mobil:
- Vodafone Internet pe mobil ofera 500 de MB trafic inclus pentru acces la Internet si navigare gratuita nelimitata in Vodafone live!, cu 3,99 Euro / luna (TVA inclus);
- Vodafone Email pe mobil, de 1,99 Euro / luna (cu TVA), include acum mai mult trafic pentru email si Internet, respectiv 200 MB; in plus, clientii beneficiaza de navigare gratuita nelimitata in portalul Vodafone live!.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009.  Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/de-sarbatori-noi-oferte-de-internet-mobil-pentru-laptop-si-telefon-pentru-clientii-vodafone