HTC Desire si HTC Legend, disponibile de azi in oferta Vodafone Romania

BUCURESTI - 20 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone lanseaza cele mai asteptate doua modele HTC cu sistem de operare Android, HTC Desire si HTC Legend.
Noile modele HTC vin echipate cu sistemul de operare Android 2.1 si experienta HTC Sense imbunatatita.
Experienta unica a navigarii pe Internet, cu suport Adobe Flash 10.1, recomanda noile modele HTC utilizatorilor cu nevoi complexe de comunicare.
HTC Desire si HTC Legend sunt disponibile in oferta Vodafone impreuna cu pachete cu minute nationale si in retea, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil.

HTC Desire si HTC Legend, disponibile de azi in oferta Vodafone Romania

Vodafone Romania anunta lansarea in oferta sa a doua noi modele HTC pe platforma Android, HTC Desire si HTC Legend, care dispun de o varianta imbunatatita a experientei HTC Sense.

Noile modele pot fi achizitionate de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online, la www.vodafone.ro/shop, impreuna cu mai multe pachete speciale, care includ minute pentru apeluri in retea si nationale, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil. Clientii pot achizitiona noul HTC Desire, in premiera in oferta unui operator mobil pe piata locala, la 199 Euro (TVA inclus) si HTC Legend, la 169 Euro (cu TVA), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000, care include 2000 de minute in retea, 400 de minute nationale si Internet pe mobil nelimitat.

Cele doua modele HTC integreaza sistemul de operare Android 2.1 (Eclair) si o varianta imbunatatita a HTC Sense, pentru a oferi o experienta intuitiva si unitara care pune accentul pe oameni, in asa fel incat telefonul sa functioneze intr-un mod mai simplu si natural. Astfel, clientii pot avea acces rapid la aplicatiile cel mai des folosite, widget-urile utile, contactele, contul de email sau mesajele primite, direct din cele 7 ecrane disponibile. In plus, navigarea intre ecrane este acum mult mai simpla, existand optiunea de a le vizualiza pe toate cele 7 simultan si de a-l alege pe cel dorit, printr-o simpla apasare pe ecran.

HTC Desire si HTC Legend ofera utilizatorilor performante deosebite pentru navigarea pe Internet, la viteze de pana la 7,2 Mbps in reteaua Vodafone. Ecranul tactil capacitiv AMOLED care echipeaza noile modele HTC asigura o experienta unica de vizualizare. In plus, functia „Pinch Zoom” permite utilizatorilor sa mareasca sau sa micsoreze pagina de web, textul fiind automat ajustat pentru o vizualizare optima.

Clientii Vodafone isi pot accesa de oriunde si oricand doresc contul de email si pot ramane conectati in permanenta cu prietenii pe retelele sociale preferate. Aplicatia „Friend Stream” organizeaza toate retelele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari.

HTC Desire vine echipat cu un procesor de varf, Qualcomm Snapdragon de 1GHz care asigura o viteza nemaintalnita de navigare pe Internet, pentru vizualizarea continutului multimedia si de raspuns la comenzi al telefonului. Printre caracteristicile telefonului se numara ecranul de 3,7”, cu rezolutie de 480x800 pixeli, camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz, memorie de 512 MB ROM si 576 MB RAM, slot card microSD de pana la 32 GB si card microSD de 4 GB inclus in pachet. De asemenea, acesta ruleaza Adobe Flash 10.1.

HTC Legend se remarca in primul rand prin designul elegant, exclusivist si finisajele de foarte buna calitate. Telefonul are o carcasa prelucrata dintr-un singur bloc de aluminiu intr-o forma compacta si armonioasa. HTC Legend ofera, de asemenea, performante multimedia deosebite, cu ajutorul camerei foto de 5 MP cu autofocus si blitz, player-ului multimedia, iar capacitatea de stocare este generoasa, noul model dispunand de slot card microSD pana la 32 GB si de card microSD de 2 GB inclus in pachet.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

HTC Corporation este una din cele mai evolutive companii din industria telefoniei mobile si continua sa revolutioneze aceasta industrie prin design, utilitate si inovatie imbunatatind viata si modul de comunicare al oamenilor. Compania este listata la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.htc.com.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/htc-desire-si-htc-legend-disponibile-de-azi-in-oferta-vodafone-romania