In doi ai mai multe avantaje: Alege un prieten si profita de oferta promotionala pentru Cartela Vodafone

BUCURESTI - 13 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu noua oferta prepaid, poti alege un prieten pentru a beneficia impreuna de 100 de minute bonus la activarea Cartelei Vodafone si 100 de minute bonus, pe viata, la fiecare reincarcare.
Noua oferta aduce flexibilitate maxima prin extraoptiuni care ofera sute de minute si de SMS-uri si permit utilizatorilor reducerea costurilor de comunicare, precum si impartirea beneficiilor.
Vodafone lanseaza un nou pachet „Cartela Vodafone – Prietenii mei”, ce contine doua numere pereche si beneficii pe viata.
In plus, noi pachete prepaid care includ doua telefoane si doua numere pereche, la preturi speciale incepand de la 249 RON (TVA inlcus), in functie de telefonul ales.

Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru toti utilizatorii Cartelei Vodafone. Cu noua oferta clientii pot alege un numar pereche pentru a profita in doi de mai multe avantaje.

„Cu aceasta noua oferta, dorim sa raspundem nevoilor de comunicare ale utilizatorilor prepaid care doresc sa aiba un control optim asupra costurilor, dar si flexibilitate maxima in definirea pachetului de servicii. Astfel, utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie o mare varietate de extraoptiuni prin care pot sa imparta sute de minute si de mesaje scrise, si implicit costurile, cu o persoana apropiata cu care comunica intens. In plus, noua promotie aduce pachete complete, cu doua SIM-uri si doua telefoane, dar si acces gratuit la Internet pe mobil, pentru ca utilizatorii sa fie mai aproape de prietenii din comunitati online precum Yahoo, hi5, etc, direct prin telefonul mobil”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Incepand de astazi, clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege un prieten, utilizator prepaid nou sau existent, pentru a beneficia impreuna de 100 de minute bonus la activare si de 100 de minute bonus, pe viata, la fiecare reincarcare a Cartelei. Minutele bonus se impart in mod egal intre cei doi prieteni si se acorda la fiecare reincarcare a oricaruia dintre ei. Minutele sunt valabile 30 de zile si pot fi utilizate exclusiv intre cele doua numere pereche. Utilizatorii pot beneficia de acelasi numar de minute bonus si prin achizitia noului pachet „Cartela Vodafone – Prietenii mei”, ce contine doua numere pereche consecutive.

Fiecare dintre cei doi prieteni, precum si orice utilizator nou Cartela Vodafone, poate sa isi activeze, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 4 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 400 de minute in retea, 400 de SMS-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale*.

In plus, in premiera in Romania, cu Optiunea pentru doi, cei doi prieteni pot sa imparta avantajele Cartelei Vodafone cu numarul pereche. Astfel, la activarea extraoptiunii de 6 Euro credit / luna de catre unul dintre prieteni, cele doua numere pereche vor putea beneficia impreuna de 600 de minute in retea, 600 de SMS-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale. Cu aceasta extraoptiune, doar unul dintre cei doi utilizatori plateste, iar minutele si SMS-urile primite se impart in mod egal intre cele doua numere.

Promotional, la activarea Cartelei Vodafone, clientii beneficiaza gratuit de serviciul Vodafone Internet pe mobil, timp de o luna, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la e-mail si la comunitatile online preferate.

In plus, Vodafone lanseaza si doua noi pachete prepaid care includ cate doua telefoane si cate doua numere pereche, la preturi speciale:
– Pachetul in doi - Nokia 1209 la 249 RON/pachet (TVA inclus);
- Pachetul in doi - Vodafone 527 la 444 RON / pachet (TVA inclus). La reincarcarea oricarei Cartele Vodafone din pachet cu 10 Euro, clientii Vodafone beneficiaza de un pret redus pentru acest pachet, de 229 RON (cu TVA inclus).

* Minutele nationale incluse in extraoptiune pot fi utilizate pentru apelurile catre orice retea fixa sau mobila din Romania, iar minutele internationale sunt valabile pentru apelurile catre retelele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel, Alaska si Hawaii.
** Informatiile complete despre noua oferta promotionala pentru Cartela Vodafone sunt disponibile pe www.vodafone.ro.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.

Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/in-doi-ai-mai-multe-avantaje-alege-un-prieten-si-profita-de-oferta-promotionala-pentru-cartela-vodafone