In exclusivitate in Romania, Vodafone lanseaza Sony Ericsson W715 Walkman

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sony Ericsson W715 Walkman imbina cea mai buna experienta audio si conectivitate mobila intr-un model special, exclusiv Vodafone.
Noul Sony Ericsson este disponibil de astazi in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 199 Euro (TVA inclus).

In exclusivitate in Romania, Vodafone lanseaza Sony Ericsson W715 Walkman

Vodafone anunta lansarea in Romania a noului Sony Ericsson W715 Walkman, un model creat exclusiv pentru Vodafone, care se remarca prin functii muzicale de cea mai buna calitate, acces rapid la serviciile de navigatie prin GPS si un design atragator.

„Incepand de astazi, Sony Ericsson W715 Walkman este disponibil, in exclusivitate, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 199 Euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani. Acest model ofera o performanta deosebita pentru acces la servicii de muzica si completeaza portofoliul nostru de telefoane dedicate pasionatilor de gadgeturi de ultima generatie”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Sony Ericsson W715 Walkman ofera o calitate superioara a sunetului care, alaturi de accesul la optiuni precum Track ID - pentru identificarea melodiilor, SensMe – posibilitatea de a alege muzica dupa starea de spirit a utilizatorului si Shake Control – functie ce permite controlul player-ului prin miscari ale mainii si, nu in ultimul rand, Walkman Player 3.0 garanteaza utilizatorilor cea mai buna experienta muzicala. In plus, cu noul model Sony Ericsson, clientii Vodafone au acces direct la internet pe mobil si portalul Vodafone live! prin tasta dedicata, deschizandu-se astfel accesul la o intreaga colectie de muzica, jocuri dar si la serviciul TV Mobil.

Cu Sony Ericsson W715 Walkman, utilizatorii se pot bucura de cea mai buna experienta de conectare la Internet, la cele mai mari viteze disponibile in Romania, de pana la 7,2 Mbps, in reteaua Vodafone. In plus, noul telefon este dotat cu tehnologie de conectare prin WiFi.

Cu noul model de la Sony Ericsson, clientii Vodafone au acces rapid la serviciile de navigatie prin GPS, prin intermediul serviciului Vodafone Navigator. Prin activarea serviciului Vodafone Navigator, utilizatorii au acces la harta detaliata a Romaniei, care cuprinde peste 41.000 de puncte de interes, organizate in categorii precum hoteluri, restaurante, benzinarii, sucursale bancare.

Pe langa performante deosebite, Sony Ericsson W715 Walkman se impune si printr-un design elegant si atragator. Noul slider de la Sony Ericsson vine echipat cu un ecran de 2,4 inch, camera foto de 3,2 MP si card de memorie de 4 GB, inclus in pachetul de vanzare.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.649.709 de clienti, la 31 decembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 31 decembrie 2008, Vodafone avea 289 milioane de clienti in intreaga lume.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/in-exclusivitate-in-romania-vodafone-lanseaza-sony-ericsson-w715-walkman