In parteneriat cu Samsung, Connex lanseaza un nou concept de achizitionare a telefoanelor mobile

BUCURESTI - 22 martie 2004

Comunicat tip General in Tehnologie

Fisiere atasate:

213-sigla-hat-rom.jpg

Connex si Hat Romania anunta lansarea pachetului Connex Payback, o oferta unica pe piata romaneasca prin care clientii Connex au posibilitatea de a achizitiona un telefon mobil Samsung de ultima generatie, la un pret avantajos.

In parteneriat cu Samsung,  Connex lanseaza un nou concept de achizitionare a telefoanelor mobile

„In parteneriat cu Hat Romania, Connex introduce pe piata romaneasca un concept unic de achizitionare a telefoanelor mobile ce aduce noi beneficii utilizatorilor Connex, printr-un sistem avantajos de compensare financiara. Optand pentru pachetul Connex Payback, clientii nostri vor putea sa achizitioneze un telefon Samsung performant platind cu pana la 70% mai putin din valoarea acestuia. Si prin lansarea acestei oferte, suntem consecventi angajamentului nostru, de a veni in intampinarea necesitatilor clientilor si a le oferi cat mai multe optiuni pentru alegerea serviciilor Connex”, a spus Andreea Stanescu, Senior Director Consumer Market, la Connex.

“Prin pachetul Payback, Samsung ofera trei dintre modelele sale de succes, folosind un nou concept, ce se adreseaza in principal persoanelor preocupate de imaginea si stilul lor de viata si interesate de tehnologiile de ultima ora. Colaborarea cu Connex, operatorul de telefonie mobila cu cel mai mare numar de utilizatori din Romania, vine si ca un raspuns la interesul ridicat pe care utilizatorii l-au aratat fata de produsele noastre de ultima generatie”, a spus Constantin Lucescu, Managing Director la HAT Romania, distribuitorul oficial al telefoanelor mobile Samsung in Romania.

Pachetul Connex Payback contine un telefon Samsung de ultima generatie si un abonament Connex pe durata de 2 ani. In momentul achizitionarii pachetului Connex Payback, clientii Connex platesc integral costul telefonului Samsung, urmand ca, timp de 24 de luni, sa primeasca inapoi cate 5 dolari lunar, prin scaderea din valoarea facturii de servicii Connex. La sfarsitul contractului, clientii Connex vor recupera intre 44 – 70% din valoarea telefonului. De aceasta oferta pot beneficia atat noii abonati Connex, cat si cei actuali. Promotia este valabila pana la 16 iunie 2004, iar telefoanele disponibile in pachetele Payback sunt Samsung A800, Samsung X100 şi Samsung X600.

Modelul A800 se remarca printr-un design deosebit. Cantareşte numai 68 de grame si masoara 8 centimetri, fiind echipat cu un elegant led exterior in 7 culori. Memoria permite stocarea a 2000 de inregistrari in agenda, pana la 90 de secunde de note vocale si SMS-uri. Modelul are 16 tonuri polifonice, comanda vocala, apelare vocala, memo vocal, WAP 1.2, EMS, T9.

Modelul X100 are design ergonomic, carcasa in nuante de albastru inchis cu argintiu si antena interioara. Este dotat cu ecran color UFB, melodii polifonice cu 40 de tonuri, platforma Java, GPRS clasa 10, WAP 2.0, EMS, MMS, care fac din acest model un telefon mobil performant.

Modelul X600 este printre primele telefoane mobile cu camera foto integrata VGA si blitz incorporat. Una dintre trasaturile deosebite ale acestui telefon este ecranul cu 65536 de culori, de tip UFB LCD, care reda o imagine extrem de clara si luminoasa. In plus, X600 are 40 de tonuri polifonice, design modern, platforma integrata Java, GPRS, precum si posibilitatea de a trimite MMS-uri.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, cu 3.457.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2003. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

HAT Romania este unicul distribuitor oficial al telefoanelor Samsung in Romania. Compania a fost infiintata in 1999 ca subsidiara a grupului HAT International, care desfasoara operatiuni in Grecia, Africa de Sud, India, Polonia, Israel, Romania si Bulgaria. Compania are o experienta de patru ani pe piata de telefoane mobile.

Lidia Solomon
Phone: +4021 302 1870
Fax: +4021 302 1460


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/in-parteneriat-cu-samsung-connex-lanseaza-un-nou-concept-de-achizitionare-a-telefoanelor-mobile