In patru ai mai multe avantaje: Cu noua oferta promotionala, clientii Cartelei Vodafone isi pot crea un grup de 4 prieteni si primesc sute de minute bonus

BUCURESTI - 21 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Clientii Vodafone isi pot crea un grup de 4 prieteni pentru a beneficia de mai multe avantaje la Cartela Vodafone: la fiecare reincarcare a oricarui membru din grup, fiecare primeste minute bonus in grup.
Toti clientii Cartelei Vodafone pot alege extraoptiunea promotionala cu 500 de minute in retea, 50 de minute nationale sau internationale si 500 de SMS-uri in retea, cu 4 Euro credit / luna.
Promotional, la activarea Cartelei Vodafone, o luna gratuita de Internet pe mobil.

Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru toti utilizatorii Cartelei Vodafone. Cu noua oferta clientii isi pot crea un grup de pana la 4 prieteni pentru a se bucura impreuna de mai multe avantaje la Cartela Vodafone.

„Noua oferta promotionala pentru utilizatorii Cartelei Vodafone continua conceptul pe care l-am lansat in primavara acestui an – Combina-te la Cartela Vodafone. Cu aceasta noua promotie, dorim sa extindem beneficiile Cartelei Vodafone, oferind clientilor posibilitatea de a-si crea un grup de pana la 4 prieteni cu care comunica intens. Flexibilitatea si beneficiile acordate pentru grupurile de prieteni sunt in continuare avantajele de care se pot bucura clientii nostri, la activarea Cartelei Vodafone”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Incepand de astazi, clientii care activeaza Cartela Vodafone pot alege pana la 3 prieteni, pentru a beneficia impreuna de bonusuri constand in sute de minute gratuite. La orice reincarcare a Cartelei Vodafone de catre unul din prieteni, toti primesc minute bonus pe care le pot utiliza in grup. Astfel, un grup de patru prieteni primeste 200 de minute bonus, la orice reincarcare a unuia dintre ei, iar la reincarcarea Cartelei Vodafone de catre fiecare membru al grupului, cei patru primesc in total 800 de minute bonus de vorbit intre ei.

Clientii existenti care fac parte dintr-un grup, precum si orice utilizator nou Cartela Vodafone, isi pot activa, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 4 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 500 de minute in retea, 500 de SMS-uri in retea si 50 de minute nationale sau internationale*.

In plus, utilizatorii Cartelei Vodafone au la dispozitie mai multe extraoptiuni promotionale, prin care primesc sute de minute si SMS-uri in retea, precum si minute nationale.

Promotional, la activarea Cartelei Vodafone, clientii beneficiaza gratuit de serviciul Vodafone Internet pe mobil, timp de o luna, pentru a se bucura de navigare pe Internet, acces la e-mail si la comunitatile online preferate.
* Minutele nationale incluse in extraoptiune pot fi utilizate pentru apelurile catre orice retea fixa sau mobila din Romania, iar minutele internationale sunt valabile pentru apelurile catre retelele fixe din Europa si retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel, Alaska si Hawaii.

** Informatiile complete despre noua oferta promotionala pentru Cartela Vodafone sunt disponibile pe www.vodafone.ro/combina-te.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/in-patru-ai-mai-multe-avantaje-cu-noua-oferta-promotionala-clientii-cartelei-vodafone-isi-pot-crea-un-grup-de-4-prieteni-si-primesc-sute-de-minute-bonus