In premiera in Romania, Vodafone lanseaza HTC Wildfire

BUCURESTI - 28 iulie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noul HTC Wildfire imbogateste incepand de astazi portofoliul de Smartphone din oferta Vodafone Romania. Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul model la 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 500 MB, pe 2 ani. HTC Wildfire integreaza cele mai populare retele sociale si ofera o experienta unica a navigarii pe Internet, la viteze de pana la 7,2 Mbps.

In premiera in Romania, Vodafone lanseaza HTC Wildfire

Vodafone lanseaza, in premiera in Romania, HTC Wildfire, un nou telefon Android bazat pe HTC Sense.

HTC Wildfire imbogateste oferta Vodafone de telefoane smartphone, disponibile impreuna cu pachete flexibile de voce si Internet pe mobil cu pana la 1 GB trafic inclus, care ofera utilizatorilor cea mai buna acoperire de Internet mobil, la nivel national, si viteze de pana la 7,2 Mbps. Noul model poate fi achizitionat de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online, la www.vodafone.ro/shop, la 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 500 MB si la 0 Euro, impreuna cu Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele incheiate pe 2 ani.

HTC Wildfire este o alegere inspirata pentru utilizatorii care doresc sa ramana in permanenta conectati cu prietenii, pe retelele sociale preferate, si sa fie la curent cu postarile, alertele si comentariile recente, oriunde s-ar afla, cu ajutorul internetului pe mobil. Noul model ofera o integrare a celor mai populare platforme – FaceBook, Twitter si Flickr. Aplicatia HTC Friend Stream centralizeaza continutul publicat pe retelele sociale intr-un singur flux de actualizari care poate fi astfel urmarit intr-un singur ecran.

De asemenea, HTC Wildfire ofera utilizatorilor o experienta unica de navigare pe Internet, la viteze de pana la 7,2 Mbps in reteaua Vodafone. Noul model ofera suport complet Flash pentru clipurile video disponibile online, permite redimensionarea paginii prin simpla atingere a ecranului si roteste automat imaginea din modul portret in modul landscape. Clientii pot primi cele mai noi stiri pe telefonul mobil: prin aplicatia News pot alege website-urile si blogurile preferate, iar cele mai noi stiri postate vor fi mereu la indemana.

Acasa sau la birou, noul HTC Wildfire se remarca printr-o serie de functionalitati utile. Clientii de business vor aprecia sincronizarea email-ului si a agendei, care se fac simplu datorita suportului integrat pentru Microsoft Exchange. HTC Wildfire ofera detalii despre orice contact din companie, chiar daca respectivul contact nu este salvat in telefon.

Printre inovatiile oferite de noul model HTC se numara si functia HTC Caller ID. In momentul primirii unui apel, pe langa numele si numarul de telefon al apelantului, se afiseaza si date utile precum statusul pe FaceBook sau data de nastere. In plus, pentru fiecare contact din agenda telefonului, HTC Wildfire include un flux al comunicarilor recente, precum detalii despre ultima convorbire, mesaje text si email-uri recente, dar si actualizari din retelele sociale.

HTC Wildfire ofera clientilor o experienta unica multimedia si conectivitate mobila. Acest smartphone, cu sistem Android 2.1, are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,2”, WCDMA, procesor de 528 MHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1300 mAh, memorie 512 MB ROM si RAM 384 MB si GPS integrat.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.


Dina Cernahoschi
publicrelations_ro @ vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/in-premiera-in-romania-vodafone-lanseaza-htc-wildfire