Incepand din luna octombrie, Noi modele de telefoane mobile in portofoliul Vodafone Romania

BUCURESTI - 18 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania anunta extinderea portofoliului de telefoane mobile cu 13 noi modele, acoperind toate nevoile de comunicatii ale utilizatorilor sai: acces rapid si usor la Internet si servicii de date, muzica si divertisment, acces la aplicatiile companiei. Noile modele sunt disponibile utilizatorilor la preturi speciale, in functie de abonamentul ales si de perioada contractuala.

Oferta Vodafone Romania din aceasta toamna include o gama variata de noi modele, disponibile exclusiv in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai: Motorola W490, un telefon Vodafone live!, cu un design atragator si functii muzicale deosebite, Sagem my411cv, cu un design si finisaje de calitate, dispune de camera foto VGA, conectivitate Bluetooth si ofera acces facil si rapid in portalul Vodafone live!, precum si noul model de la Sony Ericsson, T250i, cu radio FM incorporat, disponibil clientilor Vodafone incepand cu 24,37 EUR (pret fara TVA).
Doua noi modele de telefoane mobile compatibile cu serviciile 3G broadband - HSDPA imbogatesc portofoliul Vodafone Romania incepand din luna octombrie: Motorola Z8 si Sony Ericsson V640i. Caracterizat drept o revolutie in tehnologia multimedia mobila, noul Motorola Z8, dotat cu un ecran de inalta rezolutie, ofera utilizatorilor performante deosebite in redarea continutului video sau audio, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA. Sony Ericsson V640i, care va fi disponibil exclusiv in magazinele Vodafone incepand de saptamana viitoare, ofera iubitorilor de muzica o experienta deosebita. Noul model poate stoca pana la 3600 de melodii, ofera functia de navigare in lista de melodii si permite organizarea fisierelor multimedia.
Motorola RAZR2 V8 completeaza oferta Vodafone Romania din aceasta toamna, oferind utilizatorilor un telefon stilizat, cu dimensiuni reduse, camera video de 2.0 megapixeli, MP3 Player si memorie interna de 512 MB.
Pentru utilizatorii care isi doresc un telefon mobil exclusivist, Vodafone Romania va introduce in noul sau portofoliu modelul de lux P’9521 Porsche Design. Creat in colaborare cu Sagem Communication, P’9521 se remarca printr-un design spectaculos, ultra-elegant si materiale de fabricatie deosebite, precum aluminiu pentru carcasa si sticla speciala cu rezistenta sporita la zgarieturi pentru ecran. In plus, noul model este dotat cu o camera digitala de 3,2 megapixeli, ecran rotativ, MP3 Player si elemente de securitate inovatoare, precum cititorul de amprente. Acest model va fi disponibil in reteaua de magazine Vodafone Romania la sfarsitul lunii octombrie.
Incepand de saptamana viitoare, oferta Vodafone Romania va include si 3 modele Sony Ericsson, asteptate de pasionatii de fotografie si muzica: Sony Ericsson K850i, o adevarata camera digitala, datorita celor 5 megapixeli care echipeaza acest telefon, Sony Ericsson W910i, un model axat pe functii muzicale, dar compatibil si cu ultimele tehnologii HSDPA si Sony Ericsson 770i, un telefon 3G, care dispune de camera de 3,2 megapixeli cu focalizare automata.
Pentru clientii de afaceri, Vodafone Romania ofera din aceasta toamna noul BlackBerry 8310, un terminal cu multiple functii, precum GPS incorporat, camera video de 2 megapixeli si memorie interna de 64 MB. BlackBerry 8310 este disponibil in oferta Vodafone Romania la preturi speciale, incepand cu 249 EUR (pret fara TVA).

In cursul lunii octombrie, Vodafone Romania va introduce in portofoliul sau si primele modele sub brandul HTC. Beneficiind de noua platforma Windows Mobile 6 Standard, HTC S710 ofera utilizatorilor o noua experienta a e-mailului mobil, functionalitati imbunatatite ale Calendarului si navigare pe Internet de calitate superioara. Modelul HTC TyTN II ofera un mediu familiar de business persoanelor aflate in miscare, direct pe telefonul mobil. HTC TyTN II beneficiaza de tehnologiile de transmisie 3G/HSDPA, wireless Bluetooth si Wi-Fi si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. In plus, noul model este dotat cu o camera de 3 megapixeli si modul GPS.


* Pentru detalii despre noile telefoane mobile aflate in portofoliul Vodafone Romania, precum si despre pretul acestora, vizitati www.vodafone.ro.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232,0 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/incepand-din-luna-octombrie-noi-modele-de-telefoane-mobile-in-portofoliul-vodafone-romania