Mai multa flexibilitate si beneficii extinse pentru clientii companii, cu noua oferta Vodafone Business Talk

BUCURESTI - 4 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Beneficii sporite pentru clientii business: 8 pachete promotionale Vodafone Business Talk cu pana la 78.000 de minute nationale incluse cu valabilitate un an, telefoane la preturi speciale si o optiune avantajoasa de Internet pe mobil cu 250 MB trafic inclus. Cu Vodafone Business Talk, clientii companii au la dispozitie pachete de comunicare foarte avantajoase: mii de minute nationale incluse, in fiecare luna, alocate la nivel de companie, tarif unic pe minut, indiferent de retea, tarife speciale in cadrul grupului.

Mai multa flexibilitate si beneficii extinse pentru clientii companii, cu noua oferta Vodafone Business Talk


Vodafone Romania anunta o noua oferta speciala dedicata clientilor business cu afaceri mici si mijlocii, cu abonamentele Vodafone Business Talk.

„Cu pachetele Vodafone Business Talk dedicate companiilor mici si mijlocii, am oferit clientilor primele abonamente de pe piata cu minute nationale incluse, alocate la nivel de companie si tarif unic indiferent de destinatie, raspunzand astfel nevoilor de flexibilitate si control sporit al costurilor. Obiectivul nostru este sa ne mentinem pozitia de lideri in acest segment si sa ne diferentiem in continuare prin calitatea retelei si a serviciilor, nivelul de ino­vatie si oferte competitive”, a spus Gabriela Matei, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.
 
Noua oferta promotionala Vodafone Business Talk, disponibila in perioada 7 iunie – 7 august 2010, aduce mai multa flexibilitate si beneficii extinse clientilor companii, constand in mai multe minute nationale incluse, telefoane performante la preturi speciale, precum si o optiune avantajoasa de Internet pe mobil.

Clientii business au la dispozitie 8 pachete promotionale Vodafone Business Talk avantajoase care includ pana la 78.000 de minute nationale, la nivel de companie, cu valabilitate un an. In plus, abonamentele promotionale Vodafone Business Talk ofera si o optiune de Internet pe mobil cu trafic lunar inclus de 250 MB, gratuita in prima luna. De asemenea, oferta Vodafone aduce clientilor o gama de 3 telefoane performante la preturi speciale, pentru a raspunde nevoilor variate de comunicare ale utilizatorilor: Nokia 2730 Classic, incepand de la 0 Euro, Nokia C5-00, incepand de la 119 Euro si Nokia E71, de la 199 Euro, cu orice pachet promotional Vodafone Business Talk incheiat pe 2 ani. Tarifele includ TVA.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/mai-multa-flexibilitate-si-beneficii-extinse-pentru-clientii-companii-cu-noua-oferta-vodafone-business-talk