Mai multe beneficii pentru clientii companii ai serviciilor Vodafone de Internet mobil

BUCURESTI - 7 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Clientii de business, noi si existenti, ai serviciilor Vodafone Mobile Broadband beneficiaza de un pachet gratuit Vodafone myDomain. Pachetul promotional de hosting include un nume de domeniu, spatiu de gazduire a site-ului de 100 MB, 5 conturi de email fiecare cont avand un spatiu de 3 GB, aplicatii pentru construirea site-ului.

Mai multe beneficii pentru clientii companii ai serviciilor Vodafone de Internet mobil


Vodafone Romania anunta o noua oferta speciala dedicata clientilor companii, utilizatori ai serviciilor de date mobile Vodafone Mobile Broadband, prin care acestia beneficiaza gratuit de noile servicii Vodafone de hosting.

Cu noua oferta, clientii existenti ai serviciilor Vodafone de date mobile, precum si clientii noi care opteaza pentru unul din abonamentele Vodafone Internet Nelimitat Plus de 11,45 Euro / luna (TVA inclus) sau mai mare au la dispozitie un pachet promotional gratuit Vodafone myDomain, prin care isi pot dezvolta afacerea pe Internet. Pachetul promotional de hosting include un nume de domeniu gratuit, spatiu de gazduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de email pe domeniul ales, fiecare cu spatiu de 3GB. In plus, clientii au la dispozitie aplicatii si instrumente prin care isi pot crea pagina de web simplu si rapid.

De asemenea, clientii companii ai serviciilor Vodafone de Internet mobil pot testa gratuit pentru 30 de zile Vodafone PC Protection, solutia de securitate IT pe care Vodafone o pune la dispozitia clientilor pentru protejarea calculatorului impotriva amenintarilor informatice. Clientii pot achizitiona produsul fara sa incheie un contract, cu 1,24 EUR/luna (TVA inclus) si beneficiaza de 2 luni gratuite.

Oferta speciala Vodafone pentru utilizatorii companii este disponibila incepand de astazi pana la 1 octombrie 2010, in toate magazinele Vodafone si prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania.

Clientii Vodafone persoane juridice au la dispozitie 5 pachete de date mobile Vodafone Mobile Broadband care permit utilizatorilor sa acceseze Internetul de pe laptop sau de pe PC, la viteze de pana la 21,6 Mbps, utilizand un modem USB. Vodafone aduce cea mai extinsa acoperire de Internet mobil 3G, pentru 90% din populatia Romaniei, inclusiv in zonele izolate, la viteze de pana la 21,6 Mbps.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro @ vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/mai-multe-beneficii-pentru-clientii-companii-ai-serviciilor-vodafone-de-internet-mobil