Noi destinatii de roaming pentru utilizatorii serviciilor Cartela Connex si Connex 2in1

BUCURESTI - 13 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Din aceasta vara, utilizatorii serviciilor Connex pre-platite pot folosi serviciul Connex Roaming in aceleasi destinatii ca si utilizatorii serviciilor pe baza de abonament.

Noi destinatii de roaming pentru utilizatorii serviciilor  Cartela Connex si Connex 2in1

Clientii serviciilor „Cartela Connex” si „Connex 2in1” beneficiaza acum de serviciul de Roaming in 120 de tari, prin intermediul a 255 de operatori din toata lumea, fata de 27 de tari si 45 de operatori, pana acum.
In destinatiile de roaming recent adaugate*, utilizatorii serviciilor pre-platite pot primi apeluri din Romania si pot trimite sau primi mesaje scrise.
„Dorim sa-i ajutam pe toti clientii Connex sa comunice mai usor si sa fie in legatura permanenta cu lumea. De aceea, produsele si serviciile noastre raspund atat nevoilor de comunicatii sofisticate, cat si celor de baza ale clientilor, inclusiv in roaming: de la apeluri video 3G, la servicii simple, cum sunt cele de voce sau SMS”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex.
Tot ce trebuie sa faca utilizatorii „Cartelei Connex” si „Connex 2in1” este sa-si activeze serviciul Connex Roaming din Romania, apeland gratuit numarul *142#. Activarea serviciului de roaming este gratuita si este valabila pentru cel mult 120 de zile. Utilizatorii serviciului myBanking pot sa isi reincarce creditul cartelei si cand se afla in roaming.
Pana la 15 septembrie 2005, clientii care cumpara si activeaza „Cartela Connex” vor primi, pe langa creditul initial de 5 USD, 50 de minute gratuite in reteaua Connex, pe care le pot folosi in urmatoarele 12 luni*.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea de telefonie mobila video din Romania si avea 5.022.902 de clienti, la data de 31 martie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre mai mult de 154,8 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000


lidia.solomon@connex.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/noi-destinatii-de-roaming-pentru-utilizatorii-serviciilor-cartela-connex-si-connex-2in1