Pentru al saselea an consecutiv, Vodafone Romania prezinta BCR Open Romania

BUCURESTI - 12 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania sponsorizeaza cea de-a unsprezecea editie a turneului BCR Open Romania, care are loc in perioada 11 – 17 Septembrie 2006, la Arenele BNR din Bucuresti.

Pentru al saselea an consecutiv, Vodafone Romania prezinta BCR Open Romania

„Vodafone Romania are placerea sa sprijine, pentru al saselea an consecutiv, cel mai important eveniment de tenis din Romania, parte a circuitului ATP. Clientii Vodafone live! vor putea urmari gratuit, in direct pe telefonul mobil, toate meciurile turneului. Pe langa sponsorizarea competitiei, ne bucuram sa organizam, si in acest an, doua evenimente traditionale – Kids’ Day si Turneul Jurnalistilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
In 14 septembrie, Vodafone Romania va organiza Vodafone Kids` Day, eveniment la care tineri jucatori de tenis cu varste sub 16 ani vor avea ocazia sa joace cu tenismeni celebri. Toti copiii participanti vor fi premiati de Vodafone Romania.
Intre 14-15 septembrie 2006, Vodafone Romania va organiza Turneul Jurnalistilor, o competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.
Totodata, clientii Vodafone Romania vor putea urmari gratuit pe telefonul mobil toate meciurile de tenis din cadrul BCR Open Romania, pe portalul Vodafone live!. Clientii Vodafone live! vor putea descarca gratuit videoclipuri cu faza zilei, precum si imagini din cadrul turneului.
Intre 11-17 septembrie 2006, clientii Vodafone live! care descarca oricare dintre jocurile cu teme din tenis disponibile pe portal – Gran Slam Tennis, Maria Sharapova Tennis, Tour Champion Tennis, Virtua Tennis 2, Virtua Tennis 3D – intra automat in concursul “Serveste pentru 1000 de euro!”. Detalii suplimentare despre acest concurs sunt disponibile pe www.vodafone.ro.
Clientii care activeaza serviciul Vodafone live! la standul Vodafone Romania, amenajat in zona publica a Arenelor, BNR castiga pe loc obiecte promotionale Vodafone.
Vodafone Romania este furnizor oficial de servicii de comunicatii mobile al BCR Open Tenis, oferind acces rapid la Internet prin Vodafone Mobile Connect, in spatiul Centrului Media.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/pentru-al-saselea-an-consecutiv-vodafone-romania-prezinta-bcr-open-romania