Premiera pe piata de telefonie mobila din Romania: MMS intre retelele Connex si Orange

BUCURESTI - 3 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Utilizatorii MMS ai operatorilor de telefonie mobila Orange si Connex au acum posibilitatea de a schimba mesaje multimedia si intre cele doua retele. Incepand cu 1 iunie 2004, a intrat in vigoare acordul de interconectare pentru serviciul de mesaje multimedia intre cei doi operatori.

“Interconectarea serviciilor MMS intre retelele Connex si Orange reprezinta o veste buna pentru toti clientii MMS din Romania. De ani de zile, clientii celor doua retele pot sa vorbeasca si sa schimbe mesaje scrise intre ei. Acum, ei au posibilitatea sa-si impartaseasca si mesajele ce imbina imagine, sunet si text”, a spus Ted Lattimore, Presedinte si Chief Operating Officer al Connex.

“Prin realizarea acestei interconectari intre retelele Orange si Connex am urmarit sa oferim mai multa libertate de comunicare clientilor nostri. Acest serviciu nu este unul doar de divertisment, ci si un posibil instrument de afaceri care poate economisi timp. Intrucat numarul de utilizatori MMS este in crestere, pentru dezvoltarea serviciului de mesaje multimedia pe piata romaneasca este necesar sa existe interconectarea intre cei doi operatori care ofera un astfel de serviciu” a spus Bernard Moscheni, Director Executiv Orange Romania.

Tariful de baza pentru trimiterea unui MMS national este de 0,19 USD (fara TVA).

Despre Vodafone România

Serviciul MMS va functiona in conditiile specifice fiecarui operator de telefonie mobila. MMS este serviciul care permite comunicarea, pe telefonul mobil, prin mesaje ce imbina imagine, sunet si text.
Lidia Solomon
PR Director Connex
Phone: +4021 302 1000

Amalia Fodor