Romania este prima divizie Vodafone care lanseaza noile telefoane Vodafone 227 si Vodafone 228

BUCURESTI - 20 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania anunta lansarea a doua noi modele de telefoane mobile, sub brandul propriu, Vodafone 227 si Vodafone 228 . Acestea completeaza seria de telefoane Vodafone, serie care aduce utilizatorilor modele cu un design deosebit, usor de folosit si la preturi foarte accesibile. Prezentate de Grupul Vodafone in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, cele doua noi modele Vodafone sunt comercializate, in premiera mondiala, de catre Vodafone Romania.

Vodafone 227, un model ultra subtire, cu clapeta, siVodafone 228, un model culisant, sunt telefoane cu un design modern si atractiv. Ambele telefoane dispun de ecran cu 65.000 de culori si meniu ce include tonuri de apel polifonice, alerta prin vibratii, jocuri, calculator si 300 de intrari in agenda.
“Ne bucuram sa aducem pe piata romaneasca noile modele de telefoane sub brandul Vodafone, care ofera un raport excelent intre pret si calitate. Exista, pe piata romaneasca, o mare nevoie de telefoane la costuri cat mai accesibile, dar care sa aiba un design atractiv si sa ofere utilizatorilor functionalitati de baza, cum sunt ecranul color, tonurile de apel polifonice, calculatorul sau o agenda cu capacitate sporita.
Prin lansarea noilor telefoane sub brandul Vodafone, dorim sa raspundem acestei nevoi a clientilor si sa facem serviciile de comunicatii mobile disponibile tuturor categoriilor de utilizatori”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Noile telefoane mobile Vodafone 227 si Vodafone 228 sunt comercializate in magazinele proprii Vodafone Romania si in reteaua partenerilor sai, la preturi speciale.
Vodafone 227 este disponibil clientilor gratuit pentru toate abonamentele incheiate pe 2 ani, cu exceptia abonamentelor Vodafone Simplu si Vodafone 2in1, pentru care pretul telefonului este de 4 Euro.
Vodafone 228 este oferit gratuit impreuna cu abonamentele Vodafone, incheiate pe o perioada de 2 ani. Exceptie fac abonamentele Vodafone Simplu si Vodafone 2in1, pentru care telefonul poate fi achizitionat la pretul de 9 Euro, precum si Vodafone Ore Favorite, Vodafone 50 si Vodafone Family 250, pentru care pretul telefonului este de
4 Euro.
Vodafone 227 si Vodafone 228 sunt disponibile si pentru clientii serviciilor prepaid. Pretul telefonului Vodafone 227, incluzand Cartela Vodafone, este de 149 RON, iar Vodafone 228 poate fi achizitionat, impreuna cu Cartela prepaid, la pretul de 169 RON.
In plus, modelul Vodafone 225, lansat pe piata romaneasca in iunie 2007, este disponibil acum utilizatorilor intr-o noua culoare. Vodafone 225 Rosu este disponibil gratuit impreuna cu oricare dintre abonamentele Vodafone, incheiate pe 2 ani, si la pretul de 119 RON, impreuna cu Cartela Vodafone.


Toate preturile mentionate in comunicatul de presa includ TVA.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com