Serviciile Vodafone 3G broadband – HSDPA, cu viteze de pana la 3,6 Mbps, sunt disponibile in 41 de orase din Romania

BUCURESTI - 11 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte ca serviciile 3G broadband – HSDPA, la viteze de retea de pana la 3,6 Mbps, sunt disponibile in 41 de orase.

„Ne bucuram sa oferim serviciile 3G broadband unui numar cat mai mare de clienti Vodafone, prin extinderea retelei intr-un numar total de 41 de orase. Am continuat sa fim consecventi strategiei noastre de a permite cat mai multor clienti accesul la servicii si solutii inovatoare. In acelasi timp, suntem incantati sa anuntam ca zilele acestea am inregistrat o jumatate de milion de utilizatori 3G, ceea ce reprezinta un prag important pentru noi si pentru piata serviciilor 3G din Romania”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Vodafone Romania ofera in prezent cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, care cuprinde 41 de orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Campia Turzii, Sinaia, Predeal, Azuga, Comarnic, Breaza, Busteni, Turda, Deva, Mangalia, Eforie, Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), Alexandria, Tulcea, Targoviste, Slatina, Giurgiu, Zalau, Valsui, Resita, precum si mai multe statiuni de pe litoral: Mamaia, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus si Vama Veche.
Pana la 31 ianuarie 2008, clientii Vodafone Romania beneficiaza de oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include reducere de 50% la abonamentul 3G broadband in primele 3 luni, pentru abonamentele incheiate pe 2 ani. In plus, pentru abonamentele cu 1 GB, 4 GB si 8 GB de trafic inclus, incheiate pe 2 ani, cardul de date Vodafone Mobile Connect, sau modem-ul USB Vodafone Smart Modem, este oferit clientilor gratuit.
Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Danemarca, Croatia, Israel, Noua Zeelanda, Japonia, Luxemburg, Suedia, SUA si Malta.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 232,0 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/serviciile-vodafone-3g-broadband-hsdpa-cu-viteze-de-pana-la-36-mbps-sunt-disponibile-in-41-de-orase-din-romania