SMS-uri pentru tineri de la 1 eurocent in reteaua Vodafone, prin serviciul YouthSMS

BUCURESTI - 3 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Utilizatorii Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri pot trimite mesaje in reteaua Vodafone cu doar 1 eurocent, direct de pe computer
Tariful pentru SMS-urile trimise catre alte retele nationale este de 3 eurocenti
Noua oferta este disponibila pe www.youthSMS.ro si include pana la 100 de SMS-uri zilnic

Vodafone Romania lanseaza YouthSMS, o noua oferta care aduce utilizatorilor Vodafone Campus si ai Ofertei Vodafone pentru Tineri tarife avantajoase pentru SMS-urile trimise de pe calculator, catre orice retea nationala.

Tariful pentru mesajele trimise catre reteaua Vodafone este de 1 Eurocent / mesaj (fara TVA), iar pentru mesajele catre alte retele, de 3 Eurocenti / mesaj (fara TVA).

Pentru a beneficia de noua oferta, utilizatorii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.youthSMS.ro, unde vor vizualiza mesaje promotionale ale partenerilor Vodafone. De asemenea, utilizatorii noului serviciu YouthSMS pot arhiva mesajele trimise si pot pastra contactele cel mai des folosite.

Noua oferta este disponibila pana pe 31 decembrie 2008 si permite clientilor sa trimita un numar de pana la 100 de SMS-uri zilnic.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 40 de retele partenere.
Felicia Candidatu
Regional Media & Sponsorship Manager
Public Relations, Vodafone Romania
Mobile: +40 722 346 413
Office: +40 21 302 2871
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/sms-uri-pentru-tineri-de-la-1-eurocent-in-reteaua-vodafone-prin-serviciul-youthsms