Utilizatorii Cartelei Connex beneficiaza de noi servicii inovative oferite de Connex Vodafone

BUCURESTI - 5 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Mai mult de 20.000 de utilizatori ai Cartelei Connex au ales noua optiune „Cumpara valabilitate” in numai doua saptamani de cand aceasta a fost pusa de catre Connex Vodafone la dispozitia clientilor sai.

Utilizatorii Cartelei Connex beneficiaza de noi servicii inovative oferite de Connex Vodafone

Acest nou serviciu le permite clientilor serviciilor preplatite Connex Vodafone sa prelungeasca perioada de valabilitate a cartelei SIM intre doua reincarcari.

„Ne bucura succesul deosebit de care se bucura serviciul „Cumpara valabilitate” in randul clientilor nostri, deoarece acesta raspunde unei nevoi stringente existente pe piata serviciilor preplatite. Acest serviciu inovativ este unic pe piata romaneasca si, impreuna cu optiunile „Suna-ma” si „Transfera credit”, ofera mai multa flexibilitate in comunicare”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex Vodafone.

„Cumpara valabilitate” vine in ajutorul clientilor serviciilor preplatite atunci cand acestia au nevoie sa comunice, dispun de credit dar cartela SIM se afla in perioada de gratie.
Serviciul propune doua optiuni tarifare – 1 USD pentru o extindere a valabilitatii de 5 zile, sau 2 USD pentru o extindere a valabilitatii de 15 zile.

Orice utilizator al Cartelei Connex poate cumpara valabilitate, indiferent daca se afla in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie.

Clientii pot utiliza serviciul „Cumpara valabilitate” apeland gratuit *120#. Pentru a folosi acest serviciu, clientii Cartelei Connex trebuie sa dispuna de un credit initial de cel putin 1.5 USD. Ei pot cumpara valabilitate de doua ori intre doua reincarcari.

Serviciul „Cumpara valabilitate” este disponibil si in roaming. Connex Vodafone are acorduri de roaming pentru servicii preplatite cu 55 de operatori din 33 de tari.

Despre Vodafone România

Connex Vodafone, o divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti, la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 31 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 179,3 de milioane de clienti din intreaga lume.
Teodora Aldea
PublicRelations_ro@vodafone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/utilizatorii-cartelei-connex-beneficiaza-de-noi-servicii-inovative-oferite-de-connex-vodafone