Utilizatorii Vodafone Romania pot primi notificari gratuite de pe Twitter prin SMS

BUCURESTI - 7 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Utilizatorii Vodafone Romania pot primi notificari gratuite prin SMS cu mesajele postate de prietenii din reteaua Twitter.
Activarea serviciului se face prin trimiterea unui mesaj cu textul “START” la numarul 89338 (“TWEET”).
Utilizatorii pot posta mesaje pe Twitter printr-un SMS tot la numarul 89338.

Utilizatorii Vodafone Romania pot primi notificari gratuite de pe Twitter prin SMS


Utilizatorii Vodafone Romania pot primi de acum notificari gratuite prin SMS ce includ postarile prietenilor din reteaua sociala Twitter. Clientii serviciului pot opta sa primeasca notificari doar de la anumite persoane pe care le urmaresc si pot stabili si intervalul orar in care primesc mesajele.
De asemenea, utilizatorii serviciului Vodafone Internet pe mobil pot posta mesaje in reteaua de socializare Twitter prin intermediul site-ului de mobil Twitter sau prin intermediul SMS-ului.
„Vodafone doreste sa fie prezenta alaturi de utilizatorii sai in principalele zone de comunicare ale mediului online. Astfel, noul serviciu vine ca o evolutie naturala a instrumentelor de comunicare pe care Vodafone Romania le pune la dispozitia clientilor sai. Parteneriatul cu Twitter adreseazanevoia de a intercationa in timp real in retelele sociale, de pe telefonul mobil”, a declarat Catalin Becic, Director, Consumer Marketing la Vodafone Romania.

“Suntem incantati sa anuntam acest acord cu Vodafone Romania, prin care vrem sa servim nevoile de comunicare ale unui numar in continua crestere de utilizatori de twitter. Parteneriatul ne da posibilitatea sa oferim accesul utilizatorilor romani la Twitter direct prin SMS. Astfel, acestia pot fi conectati oriunde la fluxul de informatii si pot posta tweet-uri printr-un singur SMS”, afirma Kevin Thau, Director of Mobile Products & Partnerships la Twitter.

Activarea noului serviciu se face prin trimiterea unui mesaj cu textul “START” la numarul 89338 (TWEET), sau din setarile contului de Twitter, la sectiunea „Mobile”. Actualizarea status-ului de pe Twitter se face printr-un SMS ce contine postarea la acelasi numar, 89338, la un tarif de 5 eurocenti (+ TVA) pe mesaj.

Pentru mai multe informatii, utilizatorii pot trimite un SMS gratuit la 8877, cu textul “twitter”, si vor primi un link pe care il pot accesa direct de pe telefon.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Silviu Nicolescu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/utilizatorii-vodafone-romania-pot-primi-notificari-gratuite-de-pe-twitter-prin-sms