Videotonurile – un nou serviciu de divertisment pus la dispozitia clientilor Connex

BUCURESTI - 6 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

•Pentru prima data pe piata romaneasca, videotonurile sunt disponibile clientilor Connex in portalul Play

Incepand de astazi, clientii Connex pot beneficia de un nou serviciu disponibil in portalul Play: videotonurile.

Videotonurile – un nou serviciu de divertisment pus la dispozitia clientilor Connex

“Dorim sa le oferim clientilor Connex cele mai noi avantaje aduse de serviciile de divertisment mobil. Videotonurile reprezinta un produs inovativ, disponibil pentru prima data in Romania. Combinand tonul de apel si animatia intr-un produs nou, videotonurile ofera clientilor nostri o experienta unica si incantatoare. Si prin acest serviciu, ne respectam promisiunea de a imbogati in mod constant portalul Play cu noi servicii si un nou continut”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex.
Videotonurile sunt disponibile tuturor abonatilor care acceseaza portalul Play si detin telefoane mobile compatibile cu acest serviciu. *
Clientii Connex pot descarca videotonuri din sectiunea “Extra” a portalului Play si le pot utiliza pentru a personaliza atat apelurile audio, cat si pe cele video.

Despre Vodafone România

Connex este prima retea video mobila din Romania, cu un numar de 5.250.621 de clienti, la data de 30 iunie 2005. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o divizie a Vodafone Group Plc. Vodafone este cea mai mare companie de comunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari si Retele Partenere in alte 14 tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 milioane de clienti din intreaga lume.
Lidia Solomon
302 1000
lidia.solomon@connex.ro