Vodafone aduce utilizatorilor 3G oferta sa multimedia de varf: Vodafone Romania lanseaza Vodafone live! 3G

BUCURESTI - 21 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea Vodafone live! 3G, oferta multimedia de varf a grupului Vodafone - cea mai mare comunitate mobila din lume.

Vodafone aduce utilizatorilor 3G oferta sa multimedia de varf: Vodafone Romania lanseaza Vodafone live! 3G

“Suntem bucurosi sa punem la dispozitia clientilor nostri Vodafone live! prin 3G, cea mai completa oferta de servicii multimedia, care revolutioneaza modul de utilizare a telefonului mobil. Vodafone live! 3G reuneste noi servicii inovative - cum sunt Radio DJ si Full Track Music Download - telefoane exclusive dedicate, precum si cel mai bogat continut de informatie si divertisment disponibil pe telefonul mobil. Vodafone live! 3G beneficiaza de recunoastere internationala din partea industriei serviciilor de divertisment mobil, pentru inovatia pe care a adus-o acestei categorii de servicii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Vodafone live! 3G aduce un intreg univers de informatii si divertisment pe telefonul mobil, precum si o experienta multimedia de cea mai inalta calitate. Vodafone live! 3G include apelul video, noi servicii inovatoare de muzica, o oferta extinsa de TV mobil, sport, stiri, video clipuri, precum si un continut imbogatit de jocuri, tonuri de apel, imagini si teme.
Vodafone live! prezinta doua noi servicii inovative de muzica: Radio DJ si Full Track Music Download.

Cu Vodafone Radio DJ, clientii pot sa aleaga si sa asculte muzica preferata, cu ajutorul unui sistem unic de personalizare. Este primul serviciu convergent de muzica ce ofera canale radio personalizate, interactive, care pot fi ascultate atat pe telefoanele mobile 3G, cat si pe PC-uri. Cu Vodafone Radio DJ, clientii au acces la sute de mii de melodii de la cele mai mari case de discuri din lume, precum si de la marci independente.
Serviciul Vodafone Radio DJ include trei elemente principale:
•Canale personalizate create de catre utilizator, in functie de genurile de muzica preferate, de dispozitie sau de teme specifice.
•Canale predefinite create de catre specialisti in domeniul muzical, continand muzica din topurile nationale si internationale, precum si genurile muzicale cele mai ascultate. Clientii pot asculta si alege melodiile preferate, iar apoi le pot adauga canalelor lor personale, sau le pot descarca pe mobil si/sau pe PC.
•Colectii de melodii grupate in jurul unei teme, de tipul compilatiilor
Full Track Music Downloads este un catalog de muzica disponibil pe telefonul mobil, care ofera 500.000 de melodii integrale, la calitate audio de CD, de la case de muzica cum sunt: Sony BMG, Universal, Warner Music, EMI, Roton, Media Pro Music si altii.
In exclusivitate, clientii Vodafone Romania vor putea urmari pe telefonul mobil conferinta de presa de la Bucuresti a formatiei Depeche Mode, care precede concertul din 23 iunie, precum si un interviu cu trupa si fragmente din concert. Concertul Depeche Mode face parte din programul Vodafone Best Music, initiat anul acesta, care include si concertul Shakira, de la Timisoara, in 17 iulie. Continut Shakira va fi disponibil, de asemenea, pentru clientii Vodafone, asa ca... ramaneti aproape!
Serviciul Vodafone live! este disponibil clientilor nostri pe 8 telefoane dedicate, din care 5 sunt modele exclusive Vodafone (Nokia 6234, Sharp GX 29, Sharp GX17, Samsung ZV10, Sagem my400v). Aceste telefoane ofera o experienta de utilizare unica, acces rapid si usor in portal, precum si continut personalizat pentru fiecare model de telefon.
Vodafone live! 3G introduce un nou model de tarifare, usor de inteles, cu doua optiuni de acces atractive: taxa de acces per sesiune in valoare de 0.20 USD, pentru navigare nelimitata in paginile portalului, si abonament de 5 USD, pentru navigare nelimitata in paginile portalului, la care se adauga un ton de apel, 50 SMS si 25 MMS.
Vodafone live! 3G ofera romanilor o experienta de utilizare revolutionara in domeniul portalelor mobile. Clientii pot utiliza functia de cautare in interiorul portalului, similara paginilor web, si pot achizitiona continut usor si rapid.
Utilizatorii 2,5G ai Vodafone Romania au, de asemenea, acces la Vodafone live!, beneficiind de servicii de comunicare mai bogate si de informatii in timp real.
Vodafone live! 3G este una din ofertele globale de mare succes ale grupului Vodafone si este disponibil in acest moment in 22 de tari. La 31 martie 2006, existau 34.6 milioane de clienti Vodafone live! in lume, din care 7.7 milioane de clienti ai Vodafone live! prin 3G.
Vodafone live! 3G a primit doua premii, in cadrul Ceremoniei de Premiere a Mobile Entertainment Forum (MEF – Forumul de Divertisment Mobil) din 2005, pentru doua servicii: “Cea mai buna contributie in domeniul muzicii pe telefonul mobil”, pentru serviciul Full Track Music Download, si “Premiul pentru Inovatie in Divertismentul Mobil” pentru “Mobisoadele 24: Conspiratia”.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.384.000 de clienti, la data de 31 martie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre peste 170 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-aduce-utilizatorilor-3g-oferta-sa-multimedia-de-varf-vodafone-romania-lanseaza-vodafone-live-3g