Vodafone aniverseaza 10 ani de la lansarea primelor servicii GSM in Romania

BUCURESTI - 16 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Astazi, Vodafone Romania aniverseaza 10 ani de la lansarea primelor servicii GSM in Romania. La 15 aprilie 1997, romanii au putut beneficia pentru prima data de servicii de comunicatii mobile digitale, prin brandul Connex.

Vodafone aniverseaza 10 ani de la lansarea primelor servicii GSM in Romania

“Ne bucuram sa aniversam astazi un deceniu de cand telefonia mobila GSM a devenit parte din viata romanilor. In urma cu 10 ani, oamenii erau entuziasmati ca pot sa comunice printr-un telefon fara fir, oriunde si oricand. De atunci, telefonia mobila a evoluat spectaculos, ne-a imbogatit viata, ne-a imbunatatit modul in care lucram si interactionam, oferindu-ne adevarata libertate de comunicare. Astazi, dezvoltarea fara precedent a tehnologiei, in special a celei 3G si HSDPA, a permis aparitia unor servicii de neimaginat inainte, precum apelul video, televiziunea mobila, Internetul mobil de mare viteza. Dincolo de tehnologie, Connex - astazi Vodafone, a reprezentat unul dintre cele mai importante si inovatoare branduri din Romania, sustinator al valorilor romanesti si al comunitatii. Dorim sa le multumim tuturor clientilor care au ales serviciile si produsele noastre, precum si angajatilor si colaboratorilor care au contribuit la succesul nostru”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer Vodafone Romania.

Pentru a marca aniversarea celor 10 ani, Vodafone Romania anunta o serie de premiere si promotii speciale:

Incepand de azi, Vodafone Romania a extins serviciile 3G broadband – HSDPA in toate cele 23 de orase cu acoperire 3G: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

Vodafone Romania ofera clientilor care utilizeaza de 10 ani serviciile companiei o promotie ce include minute gratuite in retea. Clientii serviciilor pe baza de abonament beneficiaza de 10 ore (600 de minute) de convorbiri gratuite in reteaua Vodafone, ce vor putea fi utilizate in urmatoarele 10 luni, cate o ora in fiecare luna. Utilizatorii Cartelei Vodafone vor beneficia de 100 de minute gratuite pe care le vor putea folosi in urmatoarele 10 luni, cate 10 minute in fiecare luna. Promotia este valabila incepand cu data de 1 mai 2007.

In plus, Vodafone Romania isi invita toti clientii sa participe la promotia speciala “Zeci de mii, zi dupa zi”. lansata cu ocazia aniversarii de 10 ani. Pana la data de 12 iulie 2007, clientii Vodafone au sansa sa castige 10.000 USD in fiecare zi, plus 100.000 USD la sfarsitul fiecarei luni, prin simpla trimitere a unui SMS la numarul 777, la tariful de 1 USD (fara TVA). Castigatorii premiilor zilnice, in valoare de 10.000 USD fiecare, vor fi desemnati prin tragere la sorti, in fiecare zi. Toti clientii Vodafone Romania care participa la promotie intra automat si in cursa pentru castigarea celor trei premii lunare in valoare de 100.000 USD fiecare. Dupa trimiterea SMS-ului, clientii Vodafone primesc un cod de inregistrare cu care se pot loga pe www.vodafone.ro/pauzadejoaca, pentru a incerca jocurile din colectia Vodafone.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.717.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2006. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 36 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 200 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-aniverseaza-10-ani-de-la-lansarea-primelor-servicii-gsm-in-romania