Vodafone lanseaza HTC Magic in Romania

BUCURESTI - 10 august 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Noul telefon cu platforma Android™, creat de HTC, disponibil acum in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai.

HTC Magic, la preturi speciale incepand de la 269 Euro (TVA inclus), impreuna cu doua Abonamente Promotionale Vodafone Complet cu Internet mobil nelimitat.

HTC Magic ofera acces direct la Google Search™ si Gmail™.

HTC Magic ofera o experienta superioara de acces la Internet si e-mail, performante multimedia deosebite si posibilitati multiple pentru personalizare prin intermediul Android Market™.

Vodafone lanseaza HTC Magic in Romania

Vodafone are placerea sa anunte lansarea in Romania a modelului HTC Magic, telefonul cu platforma Android, creat de HTC.

„Ne bucuram sa anuntam lansarea in Romania a HTC Magic, un telefon primit cu interes in intreaga lume. Impreuna cu serviciile Vodafone, HTC Magic aduce o experienta superioara de navigare pe Internet si multimedia, prin accesul direct la o serie de aplicatii, la fel de usor de folosit ca si de pe computer. Pentru a beneficia din plin de facilitatile Internetului mobil, Vodafone pune la dispozitia clientilor o oferta speciala ce include telefonul HTC Magic la preturi incepand cu 269 Euro impreuna cu doua abonamentele promotionale Vodafone Complet cu Internet mobil nelimitat”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

HTC Magic poate fi achizitionat incepand de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara. Cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 22,08 Euro / luna, incheiat pe 2 ani, clientii Vodafone beneficiaza de un pret avantajos pentru noul telefon, de 299 Euro (cu TVA).
Acest abonament aduce clientilor Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru un trafic de 1 GB, 800 de minute in retea si 100 de minute nationale, in fiecare luna. De asemenea, utilizatorii pot achizitiona HTC Magic la pretul de 269 Euro (cu TVA), impreuna cu Abonamentul Promotional Vodafone Complet de 32,08 Euro / luna (cu TVA), care ofera Internet mobil nelimitat, viteze de transfer al datelor de pana la 3,6 Mbps pentru 1 GB, 1500 de minute in reteaua Vodafone si 200 de minute nationale lunar. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru download si de pana la 64 kbps pentru upload.

HTC Magic ofera o experienta unica pentru accesul la Internet mobil si la binecunoscuta suita de aplicatii Google™, precum Google Search si Gmail. In plus, HTC Magic ofera posibilitati multiple de personalizare, prin intermediul Android Market care permite utilizatorilor sa extinda functionalitatile telefonului prin descarcarea cu usurinta a unei game variate de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil. De asemenea, pentru acces facil, noul telefon ofera clientilor posibilitatea de a adauga aplicatiile cel mai des folosite direct pe homepage, prin operatiuni de tip „drag&drop”.

Disponibil clientilor Vodafone Romania in varianta de culoare negru, HTC Magic vine echipat cu ecran tactil QVGA de 3,2 inchi si rezolutie de 320x480, trackball si butoane de navigare pentru acces rapid si usor. HTC Magic imbina design-ul modern si elegant cu functiile variate si performantele multimedia de ultima generatie, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP cu autofocus.


Android, Google Search, Gmail, Android Market si Google sunt Marci Inregistrate ale Google, Inc.
Pentru mai multe detalii despre functionalitatile HTC Magic, vizitati si sectiunea dedicata noului telefon de pe www.vodafone.ro.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-lanseaza-htc-magic-in-romania