Vodafone, partener al concertului Guns N’Roses de la Bucuresti

BUCURESTI - 5 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone Romania are placerea sa anunte ca este partener al primului concert Guns N’ Roses din Romania, care va avea loc in data de 21 septembrie 2010, in complexul Romexpo, Bucuresti.

Vodafone, partener al concertului Guns N’Roses de la Bucuresti

Ca partener al evenimentului, Vodafone va organiza in perioada urmatoare concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N’Roses. Urmariti-ne pe Facebook - www.facebook.com/vodafonero - si pe Twitter – www.twitter.com/vodafonebuzz - pentru mai multe detalii.

Cu peste 100 de milioane de albume vandute in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America, Guns N’Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii. Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live. Turneul de promovare a ultimului album al trupei “Chinese Democracy”, lansat in 2008, ii aduce pe cei de la Guns N’ Roses in premiera absoluta in Romania, oferind fanilor prilejul de a-l vedea live pe Axl Rose, unul dintre cei mai charismatici solisti rock din lume.

Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.
Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Dépêche Mode.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

D&D East Entertainment - infiintata in 2008 - detine in portofoliul sau unele dintre cele mai importante evenimente muzicale organizate in Romania: Snoop Dog, Bryan Adams, Patricia Kaas, Festivalul Rock the City (cu Limp Bizkit, Queensryche, Saga), AC/ DC, Eric Clapton & Steve Windwood si cel mai mare festival rock organizat vreodata in tara noastra -Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival cu Metallica si Rammstein.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro @ vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-partener-al-concertului-guns-nroses-de-la-bucuresti