Vodafone Romania anunta noi parteneriate cu principalele magazine online din Romania: eMAG, PCfun, Cel.ro, PCGarage

BUCURESTI - 15 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Utilizatorii magazinelor online eMAG, PCfun, Cel.ro si ulterior PCGarage pot incheia abonamente de date mobile Vodafone la cumpararea oricarui laptop sau netbook.

In functie de tipul de abonament Vodafone ales, utilizatorii primesc reduceri din pretul de achizitie al oricarui laptop sau netbook.

Vodafone Romania anunta noi parteneriate cu principalele magazine online din Romania: eMAG, PCfun, Cel.ro, PCGarage


Vodafone Romania anunta semnarea unei serii de parteneriate cu principalele magazine online din tara, www.emag.ro, www.pcfun.ro si www.cel.ro , prin care clientii acestora vor putea cumpara online abonamente de date mobile Vodafone, odata cu achizitia oricarui laptop sau netbook din oferta magazinelor. In curand, si magazinul online www.pcgarage.ro se va alatura programului.

Parteneriatele incheiate de Vodafone Romania cu principalii jucatori din piata magazinelor online adreseaza nevoile crescute de comunicare ale clientilor, facilitand accesul acestora la un portofoliu vast de laptop-uri, netbook-uri si alte dispozitive de comunicare. Astfel, utilizatorii au acces la oferte avantajoase, prin care beneficiaza atat de preturi reduse ale dispozitivelor, cat si de acces rapid la internet prin ofertele de date Vodafone”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer la Vodafone Romania.
Dupa ce efectueaza tranzactia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat si returnat, moment in care se face activarea abonamentului de date Vodafone.

„Parteneriatul cu Vodafone inseamna pentru noi un pas foarte important in intregirea gamei de servicii asociate laptopurilor si netbookurilor, produse pentru care eMAG detine peste 20% din piata romaneasca. In ziua de azi, cand lipsa conectarii online este de neconceput, pachetele de solutii mobile de tipul laptop plus servicii de internet sunt o alegere naturala pentru clientul final. Am optimizat in ultimele 18 luni procedurile de semnare a contractelor de orice fel direct la domiciliul clientului, asadar de azi putem livra rapid oriunde in tara abonamente de servicii de internet Vodafone impreuna cu oricare dintre cele peste sase sute de modele de laptopuri si netbookuri din oferta noastra”, spune Radu Apostolescu, Director de Marketing şi cofondator al eMAG.

Utilizatorii eMAG care achizitioneaza un abonament de date Vodafone beneficiaza de o reducere in valoare de pana la 500 de lei, la achizitionarea oricarui laptop sau netbook..

„In ultima perioada, am remarcat o preferinta crescuta a utilizatorilor pentru solutii portabile si mobile complete, iar parteneriatul nostru cu Vodafone ofera o astfel de solutie completa de netbook sau notebook plus Internet. Astfel, cumparatorii vor putea utiliza un notebook achizitionat de la PCfun.ro conectat la Internet de mare viteza inca de la achizitie. Iata de ce suntem convinsi ca aceasta va fi o oferta foarte apreciata de clientii nostri”, a declarat Marius Ghenea, Presedintele FiT Distribution, companie ce opereaza magazinele online PCfun si PCGarage.

In urma parteneriatului exclusiv, utilizatorii PCfun pot achizitiona, ca oferta speciala la cumpararea unui abonament de date Vodafone Internet Nelimitat Professional, netbook-ul Acer Aspire One 531h-0B la pretul de 599 lei, cu modem inclus.

“Suntem incantati sa demaram acest proiect important impreuna cu Vodafone Romania.  Comunicatiile mobile si IT-ul se integreaza rapid, iar acest parteneriat va contribui cu siguranta la dezvoltarea ambelor directii  si completarea lor reciproca pe termen lung. Scopul  nostru comun este de a oferi  valoare adaugata clientilor nostri, prin  konw-how-ul si  serviciile oferite. Prin colaborarea cu Vodafone reusim sa  venim in  intampinarea utilizatorilor care doresc mobilitate si cele mai bune performante, profitand in acelasi timp de avantajele promotiilor oferite de CEL.ro. Acest parteneriat aduce beneficii de ambele parti , contribuind la dinamica serviciilor de date  si implicit la cresterea numarului  de potentiali clienti pentru comertul online.”, a declarat Tiberiu Pop, Director Executiv al Corsar Grup, companie ce opereaza magazinul online Cel.ro.

Acordul exclusiv cu Cel.ro permite utilizatorilor achizitia unui notebook Acer AS5741G la un pret redus pana la 2.099 lei, in functie de abonamentul de date Vodafone incheiat.

Vodafone Romania continua sa ofere cea mai extinsa acoperire a serviciilor de date mobile la viteze de retea de pana la 21,6 Mbps, care cuprinde acum 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti. Vodafone a fost primul operator care a lansat comercial serviciile HSPA+ in Romania, in septembrie 2009, disponibile initial in cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Silviu Nicolescu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-anunta-noi-parteneriate-cu-principalele-magazine-online-din-romania-emag-pcfun-cel-ro-pcgarage