Vodafone Romania creste viteza Internetului mobil pana la 21,6 Mbps

BUCURESTI - 3 septembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone a implementat tehnologia HSPA+ in Bucuresti, ridicand viteza de date mobile pana la 21,6 Mbps pentru download si pana la 5,7 Mbps pentru upload.
Cea mai mare viteza de Internet mobil este disponibila acum in cele mai importante centre de afaceri si zone rezidentiale si poate fi testata de clientii business, incepand de astazi.
Pana la lansarea comerciala a serviciilor, la sfarsitul lunii septembrie, clientii persoane fizice pot testa Internetul mobil 21,6 Mbps in trei magazine Vodafone: Mosilor, Magheru si Unirii.
Fara costuri suplimentare pentru clienti, Vodafone dubleaza viteza disponibila pentru toate pachetele actuale Vodafone Mobile Connect de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3,6 Mbps.

Vodafone Romania are placerea sa anunte introducerea urmatorului nivel de broadband mobil, HSPA+, care tripleaza vitezele de date mobile disponibile in prezent: de la 7,2 Mbps pana la 21,6 Mbps pentru download, si de la 1,45 Mbps pana la 5,7 Mbps pentru upload.

Incepand de astazi, clientii Vodafone din segmentul de business pot testa noile carduri de date care ofera cele mai mari viteze de Internet mobil din Europa, prin reprezentantii de Vanzari Directe.

Clientii persoane fizice pot testa, de asemenea, noile viteze de Internet mobil in trei magazine Vodafone din Bucuresti: Mosilor, Magheru si Unirii.

Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Pana la sfarsitul acestei luni, cand serviciul va fi lansat comercial pentru toti clientii, Vodafone va continua extinderea acoperirii retelei HSPA+, inclusiv in alte orase mari din tara.

“Aceasta este o noua etapa a strategiei Vodafone de mobile broadband, prin care continuam sa construim cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Clientii Vodafone reprezinta majoritatea utilizatorilor de solutii de conectivitate mobila pentru PC-uri de pe piata locala si dorim sa ramanem in continuare operatorul preferat in acest segment. Cresterea performantelor retelei anuntata astazi va aduce beneficii si pentru clientii serviciilor broadband care utilizeaza in prezent un abonament de date cu viteze mai mici. Pentru a-i recompensa pe clientii nostri, dublam viteza de retea pentru toate pachetele de date mobile de 1 Mbps, 1,8 Mbps si 3,6 Mbps, fara costuri suplimentare pentru utilizatori”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Cresterea vitezei de date mobile pentru clientii Vodafone Mobile Connect va fi facuta automat si proactiv de catre Vodafone, in perioada 15 – 30 septembrie 2009. Clientii Vodafone vor beneficia de vitezele sporite de date, daca dispozitivul de conectare pe care il utilizeaza permite acest lucru.

Printre zonele care beneficiaza de acoperire HSPA+ in reteaua Vodafone amintim centre de afaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador, Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
Felicia Candidatu
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-creste-viteza-internetului-mobil-pana-la-216-mbps