Vodafone Romania deschide 9 magazine noi

BUCURESTI - 18 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte deschiderea a noua magazine proprii in toata tara, situate in Bucuresti, Brasov, Cluj, Ploiesti, Calarasi, Braila, Satu Mare si in aeroportul Otopeni. Pana la sfarsitul acestui an, Vodafone Romania va avea 69 de magazine proprii in toata tara.

Vodafone Romania deschide 9 magazine noi

„Ne bucuram sa ne intampinam clientii in 9 magazine Vodafone noi si sa le oferim produse si servicii Vodafone inovative, impreuna cu promotiile speciale lansate inaintea Craciunului. Ne vom extinde in continuare reteaua de magazine proprii pentru a oferi cat mai multor clienti produsele si serviciile noastre, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Noile magazine Vodafone Romania ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei din segmentul de afaceri. De asemenea, clientii nostri pot beneficia acum de cele mai avantajoase oferte promotionale Vodafone in cele noua magazine din :
•Calarasi: Prelungirea Bucuresti nr. 24; deschis din 18 decembrie
•Brasov: Calea Bucuresti nr. 78A, bloc A3; deschis din 18 decembrie
•Bucuresti: Sos. Stefan cel Mare nr. 4, bloc 14; deschis din 18 decembrie
•Bucuresti: Str. Iuliu Maniu nr. 160, cladirea I, parter; deschis din 20 decembrie
•Cluj : Bvd. 21 Decembrie 1989, nr. 135; deschis din 21 decembrie
•Ploiesti : Sos. Bucuresti, nr. 39 A; deschis din 21 decembrie
•Braila: Ansamblul Hristo Botev, bloc D1, parter; deschis din 21 decembrie
•Satu Mare : complex Real, str. Drum Carei, nr. 77-79; deschis din 27 decembrie
•Otopeni : Aeroportul International Henri Coanda, corp AB4, et. 1, zona publica; deschis din 27 decembrie

Clientii care aleg serviciile Vodafone pana la 31 decembrie 2006 pot beneficia de oferta promotionala de Craciun „Fa pe cineva fericit!”, disponibila in toata reteaua de distributie a Vodafone. Pentru abonamentele incheiate pe o perioada de 2 ani, clientii Vodafone se pot bucura de un pachet atractiv, care include: 6 luni de abonament gratuit, 6000 de minute gratuite in reteaua Vodafone cu un numar favorit, „Happy Number”, precum si 600 de minute nationale. La acestea se adauga 150 de SMS-uri nationale si 50 de MMS-uri in reteaua Vodafone.*
La activarea unei Cartele Vodafone in perioada 16 noiembrie - 31 decembrie 2006, clientii pot alege optiunea promotionala de Craciun “Happy Number”. Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza astfel de 200 de minute/luna, pe care le pot folosi cu un „Happy Number” din reteaua Vodafone, precum si un credit suplimentar de 5 USD, acordat la activarea optiunii.
Optiunea „Happy Number” poate fi activata prin apel gratuit la *147# si costa 3 USD/luna.
Promotia este insotita de asemenea, de o gama extinsa de telefoane noi si exlcusive, potrivite tuturor nevoilor de comunicatii sau stilurilor de viata. Printre acestea se remarca telefoanele Motorola V360 si Motorola V3 la preturi exclusive, precum, si Sony Ericsson J100 oferit gratuit la abonarea pe 2 ani. In magazinele din zonele unde exista acoperire 3G (Brasov, Cluj, Ploiesti, Bucuresti, Braila, Satu Mare si in aeroportul Otopeni), clientii pot beneficia de asemenea de oferta Vodafone 3G pentru telefoane, care include 7 telefoane 3G exclusive Vodafone, printre care modelele LG L600v si Sony Ericsson V630i, telefon care este livrat impreuna cu o pereche de boxe audio stereo gratuite. Mai mult, clientii se pot bucura acum de un continut bogat de muzica, televiziune mobila si videoclipuri muzicale, pe unul din cele 15 telefoane compatibile Vodafone live! 3G, disponibile acum in oferta.
In noile magazine din zonele cu acoperire 3G clientii business pot gasi de asemenea servicii 3G pentru acces mobil la Internet moderne si inovative, cum sunt Vodafone Mobile Connect Card 3G sau Vodafone Smart Modem.
Promotional, pana la 31 decembrie 2006, Vodafone Mobile Connect 3G este disponibil cu o reducere la abonament de 50%, pentru pachetul Unlimited Mobile Internet&Office, cu abonamentele de 1 an sau 2 ani. Vodafone Mobile Connect 3G este o solutie performanta de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop, oferind acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt e-mail-ul, Intranet-ul, precum si la alte aplicatii ca: editor de agenda telefonica, SMS, calendar sau monitor al traficului de date, la viteze de pana la 384 Kbps.
De asemenea, clientii pot beneficia de oferta promotionala pentru Vodafone Smart Modem 3G Broadband. Astfel, ei pot cumpara dispozitivul Vodafone Smart Modem la pretul de 45 USD, si abonamentul Mobile Internet cu 1 GB de trafic inclus, la tariful de 35 USD/luna. Clientii pot alege dintr-o varietate de pachete cu trafic inclus de 100 MB, 200 MB, 500 MB sau GB, in functie de nevoile lor de comunicatii. In plus, pana la 31 decembrie 2006, toate abonamentele 3G broadband au aceleasi preturi ca si cele pentru serviciile 3G.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191,6 milioane de clienti din intreaga lume.

*Pentru detalii privind oferta promotionala de Craciun “Fa pe cineva fericit”, vizitati http://www.vodafone.ro/personal/noutati-si-promotii
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-deschide-9-magazine-noi