Vodafone Romania deschide cel de-al treilea magazin din Brasov

BUCURESTI - 29 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte deschiderea celui de-al treilea magazin propriu din Brasov, situat in Complexul Comercial Real, strada Caramidariei - Bazaltului nr. 2. Prin inaugurarea acestui magazin, Vodafone Romania are acum 70 de magazine proprii in toata tara.

Vodafone Romania deschide cel de-al treilea magazin din Brasov

„Ne bucuram sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de produse si servicii Vodafone, impreuna cu cele mai noi promotii speciale, in cel de-al treilea magazin Vodafone din orasul Brasov. Ne vom extinde in continuare reteaua de magazine proprii pentru a oferi cat mai multor clienti produsele si serviciile noastre, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Noul magazin Vodafone Romania din Brasov ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei din segmentul de afaceri. Clientii au la dispozitie toate serviciile Vodafone, cum sunt Vodafone Mobile Connect 3G, Vodafone live! 3G, Vodafone Blackberry, precum si ofertele promotionale Vodafone, insotite de o gama extinsa de telefoane la preturi speciale.
In noul magazin, clientii Vodafone pot beneficia de oferta promotionala „Comunica dublu”, care include reduceri substantiale la abonamente, apeluri de voce, SMS si MMS. Pana la 11 martie 2007, clientii Vodafone care se aboneaza pentru o perioada de 2 ani beneficiaza de 50% reducere la abonament, in primele 3 luni din fiecare an, pe viata, precum si de 50% reducere la convorbirile nationale, la SMS-urile si MMS-urile nationale si la o optiune de convorbiri internationale, la alegere, timp de 6 luni*.
Clientii care activeaza o Cartela Vodafone pana la 11 martie 2007 pot alege Extraoptiunea Promotionala 5 centi, care poate fi activata apeland gratuit *147#. Prin Extraoptiunea 5 centi, clientii Cartelei Vodafone beneficiaza, pentru 2 USD pe luna, de 50 de minute de apeluri de voce, 50 de SMS-uri si 50 de MMS-uri, la tariful de 0.05 USD fiecare. Acestea sunt valabile in reteaua Vodafone timp de 6 luni, indiferent de ora sau de zi.
Promotia este insotita de asemenea de o gama extinsa de telefoane noi si exclusive, potrivite tuturor nevoilor de comunicatii sau stilurilor de viata. Printre acestea se remarca telefoanele Nokia 1600, Alcatel E100, Sony Ericsson J100i, Nokia 1110i, Samsung X160 si Sagem MyC5-3, incepand de la 0 USD, precum si telefonul LG L600v incepand de la 89 USD.


* Reducerea de 50% se aplica in primele 3 luni din primul an si in primele 3 luni din cel de-al doilea an de contract.


Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191,6 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-deschide-cel-de-al-treilea-magazin-din-brasov