Vodafone Romania deschide un nou Centru de Relatii cu Clientii in Ploiesti

BUCURESTI - 29 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte deschiderea celui de-al treilea Centru de Relatii cu Clientii, in orasul Ploiesti.

Vodafone Romania deschide un nou Centru de Relatii cu Clientii in Ploiesti

Noul Centru de Relatii cu Clientii va deveni operational din aceasta toamna si va functiona intr-o cladire moderna, “Hipodrome Office Center”, situata in Sos. Bucuresti nr.39A, Ploiesti, judetul Prahova.
“Deschiderea noului Centru de Relatii cu Clientii Vodafone din Ploiesti reprezinta un pas important in strategia Vodafone Romania de a le oferi clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate si o experienta superioara de utilizare a serviciilor. Numarul clientilor Vodafone Romania este in continua crestere, iar noi dorim sa putem raspunde cat mai bine nevoilor tot mai complexe ale utilizatorilor nostri. In acelasi timp, noul Centru de Relatii cu Clientii Vodafone va crea sute de locuri de munca pentru locuitorii din Ploiesti. Ii incurajam pe tinerii ploiesteni sa aleaga o cariera la Vodafone Romania, alaturandu-se unei echipe dinamice si entuziaste”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Aproximativ 450 de locuri de munca vor fi disponibile pentru locuitorii din Ploiesti in cadrul noului Centru de Relatii cu Clientii. Vodafone Romania isi extinde astfel prezenta in regiuni si in calitate de angajator. Candidatii din Ploiesti care doresc sa se alature echipei Vodafone Romania in cadrul noului Centru de Relatii cu Clientii isi pot trimite CV-urile pe adresa CallCenterPloiesti_Ro@Vodafone.com..

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.384.000 de clienti, la data de 31 martie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre peste 170 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-deschide-un-nou-centru-de-relatii-cu-clientii-in-ploiesti