Vodafone Romania este partener oficial al Campionatului National de Fotbal pe Plaja Mamaia 2006

BUCURESTI - 14 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa sprijine “Campionatul National de Fotbal pe Plaja Mamaia 2006”, un eveniment care va avea loc intre 15 iulie si 15 august 2006 pe plaja Melody din Mamaia.

Vodafone Romania este partener oficial al Campionatului National de Fotbal pe Plaja Mamaia 2006

Campionatul de Fotbal pe Plaja de la Mamaia va reuni, in aceasta vara, jucatori de fotbal amatori si iubitori ai fotbalului, intr-o competitie unica, organizata sub egida Federatiei Romane de Fotbal.

“Vodafone Romania ofera fanilor fotbalului o noua oportunitate de a se bucura de sportul lor favorit, in decorul pitoresc al statiunii Mamaia. Ii incurajam pe iubitorii fotbalului sa profite din plin de vacanta, inscriindu-se in aceasta competitie. In plus, clientii care isi vor activa serviciul Vodafone live! 3G la standul nostru, in fiecare zi de miercuri si joi a Campionatului, vor primi pe loc mii de obiecte promotionale Vodafone interesante“, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Fanii fotbalului pot de asemenea castiga sepci Ferrari – Vodafone, umbrele, ceasuri, prosoape si tricouri Vodafone, ca premii ale concursurilor cu teme din fotbal care vor fi organizate in zilele de miercuri si vineri, la standul Vodafone.

Jucatorii de fotbal amatori, cu varsta peste 18 ani, se pot inscrie in competitie in fiecare zi, de luni pana joi. Meciurile din campionat vor avea loc in fiecare vineri, sambata si duminica, si vor fi arbitrate de catre arbitri ai Federatiei Romane de Fotbal.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.384.000 de clienti, la data de 31 martie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre peste 170 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-este-partener-oficial-al-campionatului-national-de-fotbal-pe-plaja-mamaia-2006