Vodafone Romania extinde acoperirea retelei 3G in Deva

BUCURESTI - 1 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania are placerea sa anunte lansarea, astazi, a serviciilor 3G in Deva. Aceasta ridica numarul total de orase aflate sub acoperirea retelei 3G Vodafone la 23.

Vodafone Romania extinde acoperirea retelei 3G in Deva

„Vodafone Romania doreste sa puna la dispozitia cat mai multor clienti serviciile sale 3G, prin extinderea continua a acoperirii retelelor 3G si 3G Broadband, in noi orase. Cu peste 230.000 de utilizatori 3G in septembrie 2006 si cu avantajul competitiv dat de introducerea noilor servicii 3G Broadband, Vodafone Romania si-a propus sa conduca piata prin inovatie tehnologica si prin oferirea unei experiente superioare de utilizare a noilor servicii”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Clientii din Deva care se aboneaza la serviciile 3G pana la 31 ianuarie 2007 pot beneficia de o oferta promotionala de lansare speciala. Cu un abonament de 33 USD/luna, clientii 3G ai Vodafone Romania beneficiaza, pe viata, de 4 ore si 33 de minute/luna de convorbiri gratuite, 3 ore si 33 de minute de apeluri video gratuite/luna si 33 MB trafic de date inclus/luna pentru access rapid la Internet. Oferta promotionala include o gama de 6 telefoane 3G, la preturi speciale.
In plus, oferta Vodafone live! 3G aduce pachete speciale cu abonament gratuit in primele 3 luni de contract, apeluri video gratuite si navigare gratuita in portal, impreuna cu o gama extinsa de telefoane Vodafone live! 3G. Oferta este valabila pentru orice telefon Vodafone live! 3G achizitionat impreuna cu un abonament sau o Cartela Vodafone.
Serviciul Vodafone Mobile Connect 3G se afla acum si la dispozitia clientilor business din Deva. Promotional, pana la 31 decembrie 2006, Vodafone Mobile Connect 3G este disponibil cu o reducere la abonament de 50%, pentru pachetul Unlimited Mobile Internet&Office, cu abonamentele de 1 an sau 2 ani. Vodafone Mobile Connect 3G este o solutie performanta de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop, oferind acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt e-mail-ul, Intranet-ul, precum si la alte aplicatii ca: editor de agenda telefonica, SMS, calendar sau monitor al traficului de date, la viteze de pana la 384 Kbps.
Vodafone Romania ofera servicii 3G in 23 de orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta, Ploiesti, Craiova, Iasi, Sibiu, Oradea, Arad, Targu Mures, Pitesti, Galati, Braila, Baia Mare, Satu Mare, Alba Iulia, Bistrita, Turda, Buzau, Bacau si Deva. Serviciile 3G oferite de Vodafone Romania sunt disponibile si in roaming, in 23 de tari, prin 33 de operatori*.
Vodafone este primul operator care a introdus serviciile 3G in Romania, in aprilie 2005, si serviciile 3G Broadband, la 5 octombrie 2006. Serviciile 3G Broadband, reprezinta urmatorul nivel de performanta al tehnologiei 3G, facilitand viteze de transfer al datelor de pana la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mult decat viteza oferita de 3G.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-extinde-acoperirea-retelei-3g-in-deva