Vodafone Romania extinde serviciile de Internet mobil HSPA+ cu viteze de pana la 21,6 Mbps in marile orase ale tarii

BUCURESTI - 6 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone Romania continua sa ofere cea mai extinsa acoperire a serviciilor de date mobile la viteze de retea de pana la 21,6 Mbps, care cuprinde acum 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti.
Serviciile de broadband mobil la viteze HSPA+ sunt disponibile clientilor Vodafone cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 Euro / luna.

Vodafone Romania extinde serviciile de Internet mobil HSPA+ cu viteze de pana la 21,6 Mbps in marile orase ale tarii


Vodafone Romania anunta extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti.

„In urma cu 5 ani, lansam, in premiera pe piata locala, serviciile 3G. In anii care au urmat, am continuat investitiile pentru a avea cea mai moderna si performanta retea din Romania. Ne bucuram sa anuntam astazi ca serviciile de Internet mobil la cele mai mari viteze, de pana la 21,6 Mbps, sunt disponibile unui numar si mai mare de clienti Vodafone, prin extinderea retelei HSPA+ la nivel national. Clientii nostri pot utiliza acum serviciile de date mobile la viteze superioare in 16 mari orase si zone turistice din tara. In continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile de broadband mobil ramane pentru noi o prioritate pentru a permite cat mai multor clienti accesul la servicii si solutii inovatoare”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de broadband mobil la viteze de pana 21,6 Mbps, prin tehnologia HSPA+, care cuprinde acum zonele cu cerere mare de trafic din 16 orase si statiuni din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Pitesti, Oradea, Targu-Mures, Satu Mare, Mamaia si Bran.

Clientii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de cele mai mari viteze de date mobile disponibile pe piata, cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 Euro / luna (cu TVA). Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps download si 64kbps upload.

Vodafone a fost primul operator care a lansat comercial serviciile HSPA+ in Romania, in septembrie 2009, disponibile initial in cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-extinde-serviciile-de-internet-mobil-hspa-cu-viteze-de-pana-la-216-mbps-in-marile-orase-ale-tarii