Vodafone Romania lanseaza campania „Fa un copil fericit!”, in sprijinul copiiilor dezavantajati

BUCURESTI - 12 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In preajma Craciunului, Vodafone Romania desfasoara campania „Fa un copil fericit!”, in sprijinul copiilor dezavantajati.

Vodafone Romania lanseaza campania „Fa un copil fericit!”, in sprijinul copiiilor dezavantajati

Fiecare abonat sau utilizator al Cartelei Vodafone poate trimite cate un SMS gratuit, la numarul 244, in perioada 12-25 decembrie 2006. Vodafone Romania va dona un dolar pentru fiecare SMS primit de la clientii sai.
Suma colectata si programele ce vor fi finantate urmeaza sa fie anuntate in cursul lunii ianuarie, 2007.
„Sarbatoarea de Craciun inseamna, in primul rand, a darui, a face o bucurie celor din jur. In Romania, sunt multi copii defavorizati, care au nevoie de ajutorul nostru. Ii invitam pe clientii nostri sa se alature campaniei ’Fa un copil fericit!’ si sa-si arate solidaritatea cu aceasta cauza, prin simpla trimitere gratuita a unui mesaj”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191.6 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-campania-fa-un-copil-fericit-in-sprijinul-copiiilor-dezavantajati