Vodafone Romania lanseaza cele mai avantajoase oferte de Internet mobil de mare viteza de pe piata romaneasca

BUCURESTI - 14 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania lanseaza noi oferte de Internet mobil in banda larga, destinate atat utilizatorilor persoane fizice, cat si clientilor de business. Cu noile abonamente Vodafone Mobile Connect, utilizatorii beneficiaza de cele mai avantajoase oferte de Internet mobil de pe piata romaneasca, ce includ trafic nelimitat si viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi incepand cu 9 Euro/luna.

„Dupa succesul pe care serviciile de date mobile in banda larga l-au avut in randul clientilor business, ne-am propus sa facem aceste servicii cat mai accesibile si clientilor persoane fizice din Romania. Prin aceasta oferta, am venit in intampinarea nevoii crescande a romanilor de a avea acces la Internet mobil de mare viteza, oriunde si oricand, la preturi foarte competitive. Cu abonamente care incep de la 9 Euro/luna, pentru contractele incheiate pe 2 ani, utilizatorii au la dispozitie pachete cu trafic de date nelimitat, cardul sau modemul Vodafone fiind oferite gratuit, cu marele avantaj al mobilitatii. Credem ca aceasta oferta va incuraja adoptarea serviciilor de Internet de catre toate categoriile de utilizatori din Romania”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer Vodafone Romania.
Incepand cu 16 februarie 2008, oferta Vodafone Romania de date mobile cuprinde 6 abonamente care acopera toate nevoile de comunicatii ale utilizatorilor: 2 noi pachete Unlimited Mobile Internet, cu trafic nelimitat, si 4 pachete Mobile Internet & Office, cu trafic inclus. Pana la 30 aprilie 2008, clientii Vodafone beneficiaza de abonamentele de Internet prin serviciul Vodafone Mobile Connect la preturi speciale, incepand cu 9 Euro / luna:
-Abonamentul lunar Unlimited Mobile Internet de 9 Euro ofera utilizatorilor viteze de pana la 1 Mbps pentru un trafic lunar de 1 GB. Traficul de date care depaseste 1 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps.
-Pentru nevoi mai mari de comunicare, clientii pot alege abonamentul Unlimited Mobile Internet de 15 Euro, care ofera viteza de pana la 3,6 Mbps, pentru un trafic lunar de 2 GB. In cazul depasirii celor 2 GB, traficul suplimentar nu va fi taxat, dar viteza corespunzatoare acestuia va fi de 128 kbps.
-Pachetele Mobile Internet & Office 1 GB, Mobile Internet & Office 2 GB, Mobile Internet & Office 4 GB, Mobile Internet & Office 8 GB, cu trafic inclus de 1GB, 2GB, 4GB si respectiv 8 GB, ofera clientilor acces la Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps, la preturi de 12 Euro, 15 Euro, 18 Euro si respectiv 27 Euro pe luna. Traficul de date suplimentar se taxeaza cu 0,02 EUR / MB, pentru primele doua pachete, si cu 0,01 EUR/ MB pentru pachetele cu 4 GB si 8 GB inclusi, viteza ramanand de 3,6 Mbps.
Clientii au la dispozitie 4 dispozitive de conectare mobila: cardul de dateVodafone Mobile Connect Card (pentru utilizatorii de laptop), Express Data Card (pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express), modemul USB Vodafone Smart Modem si Pebble USB Modem (ultimele doua sunt disponibile atat pentru utilizatorii de laptop, cat si pentru cei de PC), la preturi care variaza in functie de pachetul ales si de perioada contractuala*.
Pentru toate abonamentele de Internet, incheiate pe o perioada de 2 ani, dispozitivele Vodafone Mobile Connect Card, Express Data Card si Vodafone Smart Modem sunt oferite gratuit. Pebble USB Modem, cel mai nou dispozitiv portabil intrat in portofoliul Vodafone Romania, este oferit gratuit numai pentru abonamentul Mobile Internet & Office 8 GB, incheiat pe o perioada de 2 ani.
Accesul la Internet este disponibil in toata reteaua Vodafone Romania, in zonele cu acoperire 3G broadband (42,3% din populatia tarii), precum si la nivel national prin GPRS. Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate, dupa cum urmeaza: la viteze 3G broadband, in 26 de tari/teritorii, prin 33 de operatori, la viteze 3G, in 32 de tari, prin 53 de operatori si la viteze GPRS, in 64 de tari / teritorii, prin 125 de operatori*. Incepand cu iunie 2008, diviziile Vodafone Group Plc., inclusiv Romania, vor reduce tarifele pentru serviciile de date mobile in roaming cu pana la 45%.


*Detalii vor fi disponibile pe site-ul www.vodafone.ro, incepand cu 16 februarie 2008.
Nota: Toate tarifele mentionate in comunicatul de presa sunt fara TVA.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 milioane de clienti, la 31 decembrie 2007. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu divizii in 25 de tari de pe 5 continente si cu 252,3 de milioane de clienti, la care se adauga 39 de retele partenere.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-cele-mai-avantajoase-oferte-de-internet-mobil-de-mare-viteza-de-pe-piata-romaneasca