Vodafone Romania lanseaza noi modele de telefoane mobile de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6

BUCURESTI - 25 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Galaxy Spica, noul Android de la Samsung, disponibil in oferta Vodafone de la 69 de Euro (cu TVA), impreuna cu pachete cu minute nationale si in retea, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil.
Nokia X6 imbina functiile multimedia performante cu o experienta superioara de navigare pe Internet.

Vodafone Romania lanseaza noi modele de telefoane mobile de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6


Vodafone Romania isi imbogateste portofoliul de telefoane mobile cu doua noi modele de top: Samsung Galaxy Spica si Nokia X6.

Samsung Galaxy Spica poate fi achizitionat incepand de astazi din magazinele Vodafone si ale partenerilor din tara, precum si prin Magazinul Online, la www.vodafone.ro/shop. Clientii Vodafone Romania beneficiaza de preturi atractive pentru noul telefon, incepand de la 69 de Euro (cu TVA), impreuna cu mai multe pachete speciale, care includ minute pentru apeluri in retea si nationale, precum si trafic nelimitat de Internet pe telefonul mobil, pentru a se bucura din plin de functionalitatile si experienta oferite de noul model.

Creat pe platforma Android, noul model Samsung Galaxy Spica ofera functii variate si acces la o multitudine de aplicatii si servicii. Samsung Galaxy Spica se adreseaza deopotriva utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati in permanenta la Internet, de pe telefonul mobil, si celor care apreciaza aspectul modern si finisajele de calitate, precum si functiile de divertisment performante.

Compatibil cu tehnologia HSDPA, Samsung Galaxy Spica asigura performante foarte bune pentru accesul la Internet si la serviciile de date mobile de mare viteza, iar ecranul tactil capacitiv de 3,2” recomanda noul model pentru o experienta deosebita a navigarii pe Internet, la fel ca pe PC.

Clientii Vodafone isi pot accesa de oriunde si oricand doresc contul de email si pot ramane conectati in permanenta cu prietenii pe retelele sociale preferate. In plus, utilizatorii au acces rapid si usor la binecunoscuta suita de aplicatii Google - Google Search, Gmail, YouTube, precum si la o gama variata de jocuri si aplicatii pe telefonul mobil, prin intermediul Android Market.

Samsung Galaxy Spica surprinde placut prin design-ul modern si elegant si prin functiile multimedia care includ accesul la servicii de muzica, video, cu ajutorul suportului DivX, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3 MP.

De asemenea, pentru pasionatii de muzica si fotografie, oferta Vodafone Romania include acum si noul Nokia X6. Dotat cu un ecran tactil de 3,2”, Nokia X6 ofera performante deosebite in redarea continutului video sau audio, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA. Noul model dispune de GPS integrat, memorie interna de 16 GB, care ofera spatiu generos pentru colectia de muzica, fotografii, videoclipuri si date, camera foto de 5 MP cu obiectiv Carl Zeiss, autofocus si blit cu LED, fiind o alegere inspirata pentru utilizatorii care isi doresc acces la servicii de divertisment pe telefonul mobil.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona noul Nokia X6 incepand de la 279 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Despre Vodafone România


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 333 milioane de clienti, la 31 decembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.
Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-noi-modele-de-telefoane-mobile-de-top-samsung-galaxy-spica-si-nokia-x6