Vodafone Romania lanseaza optiunea Vodafone Europa pentru clientii serviciilor preplatite

BUCURESTI - 17 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania aduce mai multe beneficii clientilor serviciilor preplatite punand la dispozitia utilizatorilor Cartelei Vodafone si ai serviciului Vodafone 2in1 optiunea Vodafone Europa. Aceasta optiune este unica pe piata serviciilor preplatite si reduce de pana la 4 ori tarifele pentru apelurile internationale catre toti operatorii si retelele partenere Vodafone din Europa.

Vodafone Romania lanseaza optiunea Vodafone Europa pentru clientii serviciilor preplatite

Cu Vodafone Europa, clientii Cartelei Vodafone pot sa efectueze apeluri internationale la tariful de 0.30 USD/minut (fara TVA) catre 27 de operatori si retelele partenere Vodafone din Europa, platind de aproape 3 ori mai putin decat tariful standard pentru apeluri internationale (0.80 USD pe minut).
Clientii Vodafone 2in1 pot efectua apeluri catre aceleasi destinatii europene pentru numai 0.22 USD/minut (fara TVA), un tarif care este de 4 ori mai mic decat cel standard. Tarifele sunt valabile indiferent de ora la care sunt efectuate apelulurile, durata sau frecventa acestora.
Optiunea Vodafone Europa pentru apeluri internationale este disponibila contra unei taxe de 2 USD, pentru o perioada de 30 de zile. Clientii serviciilor preplatite pot activa optiunea Vodafone Europa si pot afla informatii suplimentare despre aceasta optiune sunand gratuit la *147#.
Vodafone Romania ofera optiunea Vodafone Europa abonatilor sai, din 10 mai 2006. Cu aceasta optiune, disponibila pentru 4 USD/luna, abonatii Vodafone Romania pot efectua apeluri la tariful de 0.22 USD/minut (fara TVA), catre 27 de divizii Vodafone si retele partenere din Europa, precum si catre retele de telefonie fixa din 44 de tari europene.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 6.735.094 de clienti, la data de 30 iunie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 186.8 de milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-lanseaza-optiunea-vodafone-europa-pentru-clientii-serviciilor-preplatite